Dolar 32,5726
Euro 34,9892
Altın 2.459,41
BİST 9.891,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

3 Adam’ın yerli Baby Daddy dizisine yeni bir oyuncu katıldı

20.02.2015
A+
A-

Acun Ilıcalı’nın son bombasına yeni transfer

3 Adam’ın yerli Baby Daddy dizisine yeni bir oyuncu katıldı

3 Adam’ın TV8 ekranlarında yayınlanacak olan yerli Baby Daddy dizisine genç oyuncu Gözde Mutluer de katıldıç

3 Adam programının yıldızları Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un TV8 ekranlarında başlayacak olan yeni sit-com dizisine bir güzel oyuncu daha katıldı. Dünyaca ünlü komedi dizisi Baby Daddy’nin yerli versiyonu olacak diziye, son olarak TRT’de yayınlanan Aşkın Kanunu dizisinde rol alan genç oyuncu Gözde Mutluer de katıldı. Yeni dizide ana karakterlerden birini canlandıracak olan Gözde Mutluer’in de yer aldığı dizinin okuma provaları da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Baby Daddy’nin yerli uyarlaması olacak dizide 3 Adam Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’la birlikte Güneşi Beklerken ve Kaçak dizilerinde rol alan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Mazhar Fuat Özkan üçlüsünün başarılı sanatçısı Özkan Uğur ve son olarak Galip Derviş dizisinde rol alan Ersin Korkut da rol alacak. Bedran Güzel’in yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin cast ve çekim çalışmaları sürüyor. Çekimlerine başlanacak olan dizi Mart ayında TV8 ekranlarında olacak.

YAĞMUR TANRISEVSİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

BABY DADDY DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

ABD’de 2012 yılında yayınlanmaya başlayan Baby Daddy dizisi yeni sezonuyla yayınlanmaya devam eden bir sitcom.

Ben, bir gün kapısında ayrıldığı kız arkadaşı tarafından bırakılan bir bebek bulur. Ne yapacağını bilemez bir haldeyken, annesi Bonnie, erkek kardeşi Danny, en iyi arkadaşları Tucker ve Riley’in yardımları ile bu sevimli kız bebeğe bakıp, onu büyütmeye karar verir.

Gözde Mutluer