Dolar 32,5611
Euro 34,7000
Altın 2.517,24
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Kurtlar Vadisi Pusu 139. Bölüm Fragmanı Video

05.03.2014
A+
A-
Kurtlar Vadisi Pusu 139. Bölüm Fragmanı Video

Zaza, Cevher’in öldüğünden habersiz Zara’nın oğlu Fırat’ı hastaneye getirmiştir. Polat ise, Zaza Fırat’a bir şey yapmadan onu durdurmak istemektedir. Ancak hastanede Cevher’in öldüğünü öğrendiğinde Polat’ın bütün planları suya düşer. Artık Zaza ve Polat, birbirine düşmandır!

KURTLAR VADİSİ 139. BÖLÜM FRAGMANI VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Lale Zara’dan bilgi alamayan Polat, büyük operasyonun ne olduğunu öğrenmek için başka bir yol bulmak zorundadır. Kara ise Kaşifoğlu’ndan intikamını almak için harekete geçmiştir. Leyla’nın gözaltına aldığı Kaşifoğlu’na sürpriz bir ziyaret yapar. 

Polat, Kandil’e girecek özel birliğe yapılacak operasyonun bilgilerine ulaşıp harekete geçer. Çıkan çatışmada, onu büyük bir sürpriz beklemektedir.  

Kurtlar Vadisi Pusu’nun aksiyon dolu 139. bölümü 8 Aralık Perşembe akşamı TNT’de!

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.