Dolar 32,4818
Euro 34,7041
Altın 2.464,56
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

İffet 14. Bölüm Konusu

05.03.2014
A+
A-
İffet 14. Bölüm Konusu

İFFET DİZİSİ 14. BÖLÜM KONUSU
Cumartesi 20.00 Star TV

CEMİL, ALİ İHSAN'IN HAYATINI KURTARIYOR!

Cemil, bu kez daha büyük bir kahramanlık yaparak Ali İhsan'ın hayatını kurtarıyor. Böylece malikanedeki yerini iyice sağlamlaştırıyor. Ama o her şeyden vazgeçmeye hazır. Tek isteği İffet'in onu affetmesi. Bunu ispat etmek için de elinden geleni yapıyor. Bugüne kadar hiç yapmadığı romantik bir sürpriz hazırlıyor. İffet içinse Cemil'i affetmek ve yaşananları unutmak mümkün değildir.

İffet, Ali İhsan'la kurduğu yeni hayatı korumak için elinden geleni yapıyor. Ama çözmek zorunda olduğu tek sorun Cemil değildir. Nil, Dilek ve Yasemin de onun için işleri oldukça zorlaştıracak. Tüm bu oyunların ortasında Ali İhsan uğradığı büyük ihanetle sarsılırken her şeyi yeniden sorgulamaya başlayacak.

Ahmet, İffet'in başına gelenlerden dolayı yaşadığı büyük utancı unutmaya çalışırken başka bir utanç daha yaşar. Bu kez Ahmet'in yapacakları her şeyi değiştirebilir.

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.