Dolar 47,4007
Euro 54,4855
Altın 6.220,49
BİST 13.501,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29 °C
Açık

Fetih 1453 filminin fragmanı bile rekor kırdı

05.03.2014
A+
A-
Fetih 1453 filminin fragmanı bile rekor kırdı
Google news abone ol

Yönetmenliğini Faruk Aksoy'un yaptığı ''Fetih 1453'' filminin fragmanı, 24 saatte 1 milyon 670 bin kişi tarafından izlendi.

FETİH 1453 FİLMİNİN REKOR KIRAN FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Yapılan açıklamaya göre, sosyal paylaşım platformları olan twitter ve facebookta en fazla konuşulan ve paylaşılan konu olan fragmanın yapımı için 600 bin dolar harcandı.

Yapımcılığını Faruk Aksoy ve Ayşe Germen'in üstlendiği filmin fragmanını için 1,5 ay boyunca Türkiye, Meksika, İngiltere ve Slovakya'da çalışmalar yapıldı.

Türk sinema tarihinin en yüksek prodüksiyonlu filmi olma rekorunu da elinde tutan yapımda, Fatih Sultan Mehmed'i Devrim Evin canlandırıyor.

Filmde ayrıca, İbrahim Çelikkol, Dilek Serbest, Recep Aktuğ, Cengiz Çoşkun, Erden Alkan, Şahika Koldemir, Naci Adıgüzel, Erdoğan Aydemir ve Sedat Mert de rol aldı.

Çekimlerine 2009 yılı Eylül ayında başlanan ve 160 dakika süren film, 17 Şubat cuma günü sinema izleyicisiyle buluşacak.

Film 1451 yılında Fatih Sultan Mehmet'in fetih planlarını yaptığı andan başlıyor. Filmde, Molla Gürani'yi de yani Fatih'i yetiştiren üstadı ve Fatih Sultan Mehmed'in çocukken aldığı bu eğitim süreçleri de yer alıyor.

MUSTAFA YAMANER
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.