Dolar 40,1704
Euro 47,0707
Altın 4.336,96
BİST 10.358,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31 °C
Açık

Gülsüm mü Cansu mu intihar etti? Gülsüm mü Cansu mu kendini astı?

05.03.2014
A+
A-
Gülsüm mü Cansu mu intihar etti? Gülsüm mü Cansu mu kendini astı?

Adını Feriha Koydum'un 43. bölüm fragmanı yayınlandı.

TVaktuel.com ÖZEL HABER: Fragmanda sonunda intihar edenin kim olduğu kafaları karıştırdı. İntihar eden kızın kıyafetleri ve Emir'in evinin anahtarına ulaşabilme ihtimali olan Gülsüm'ün intihar ettiği düşündürdü. Bu düşünceye karşı olanlar Gülsüm'ün niye Emir'in evinde intihar ettiğini sorusunu soruyorlar ve Gülsüm'ün çok sevdiği Feriha'nın hayatı tehlikedeyken ölmeyi düşünemez fikrini öne sürüyorlar.

ADINI FERİHA KOYDUM 43. BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İntihar eden kızın kim olacağına dair bir başka seçenek ise Cansu. Emir'in kötü davrandığı Cansu, aşkına karşılık bulamadığı için ve Feriha kaçırılırken hiçbirşey yapmamasının vicdan azabından dolayı intihar ettiği düşünülüyor.  Cansu dizinin son bölümünde siyah bir pantolon giyiyordu tıpkı kendini asan kız gibi. Bu ihtimalin zayıf tarafı ise intihar eden kızın kıyafetleri ve Emir'in anahtarını nasıl bulduğu.

Cansu'nun intihar ettiği düşünenlerin fikrine göre: İntihar eden kızın kıyafetleri Feriha'nın kıyafetlerine benziyor. Cansu, Emir'e onu ölümüne sevdiğini göstermek için Feriha'nın elbiselerini giyerek Emir'in evinde intihar ediyor.

MUSTAFA YAMANER
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.