Dolar 32,4398
Euro 34,7333
Altın 2.440,94
BİST 9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Ayrılık olmasıydı/Ben-u Sen Kanal D

05.03.2014
A+
A-
Ayrılık olmasıydı/Ben-u Sen Kanal D

Kanal D için Diyarbakır'da çekilen 'Ayrılık olmasıydı/Ben-u Sen' adlı dizide rol olan oyuncular ve yapımcısı ilk kez basın mensupları ile bir araya gelip dizinin içeriğini paylaştılar.

Yapımcı Cengiz Keten, “Dizide, hüzün, acı ve mizah var. Her karakterin ayrı bir hikayesi var. Diyarbakır bizim için hikayesi bol bir şehirdir. Bu dizinin tamamı burada çekilicektir. Dizi sonraki bölümlerde İstanbul'a gitmeyecektir” dedi. Dizinin başrol oyuncularından Nurgul Yeşilçay, dizi için Diyarbakır'a gelirken oğlunu babasına bıraktığını, bunun da kendisi için bazen zor olduğunu söyledi.

Kanal D'de yakında yayınlanacak olan, 'Ayrılık Olmasıydı/Ben-u-Sen' adlı dizinin çekimleri Diyarbakır'da sürüyor. Yapımcılığını Cengiz Keten, Sevil Demirci ve Ömür Atay'ın, yönetmenliğini ise Azime Kanal'ın yaptığı dizinin oyuncu kadrosu basın mensupları ile ilk kez bir araya geldi. Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Settar Tanrıöğen, Nur Sürer, Seray Gözler, Nazmi Kırık, Ferhat Yılmaz gibi tanınmış oyuncuların yanısıra Diyarbakır'dan da oyuncuların yer aldığı dizi hakkında konuşan yapımcı Cengiz Keten, bir kaç yıldır üzerinde durdukları bir proje olduğunu, tüm Türkiye'de izlenebilen bir iş yapmak istediklerini söyledi.

Keten, “Dizide, hüzün, acı ve mizah var. Her karakterin ayrı bir hikayesi var. Diyarbakır bizim için hikayesi bol bir şehirdir. Bu dizinin tamamı burada çekilicektir. Dizi sonraki bölümlerde İstanbul'a gitmeyecektir. İstanbul'da istediğiniz kadar Diyarbakır dekoru yaratın burası gibi tat vermeyecektir. Buradaki insanlar acı ve kederi yaşarken, mizah duygusunuda beraberinde korumayı bilmektedir. Dizinin çekimleri yaklaşık 2 yıl sürecektir bizde 2 yıl burada kalacağız” dedi.

Dizinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay ise, senaryoyu ilk okuduğunda hayran kaldığını ve dizide Sultan rolünü oynadığını belirterek, dizide güçlü bir mizah duygusunun olduğunu söyledi. Yeşilçay, dizi için Diyarbakır'a gelirken oğlunu babasına bıraktığını bununda kendisi için bazen zor olduğunu söyledi.

Oyuncu Nur Sürer de, Uludere'de yaşanan ve 35 kişinin ölümü ile sonuçlanan olayı kast ederek, “Kürt kardeşlerimizin ölümünden duyduğum üzüntüyü dile getirmek istiyorum. Burada bulunmaktan çok mutluyum. Anne rolünü oynuyorum. Hayatımda gördüğüm en güzel hikayelerden birinde oynamaktan çok mutluyum” dedi.

Yakında Kanal D'de yayımlanacak olan dizi aynı zamanda Diyarbakır'da çekilen ilk dizi olma ünvanını elinde bulunduruyor. Dizi, kuşaklardır aynı coğrafyada yaşayan iki ailenin hayatı üzerinden aşkı, acıylı, sevinci, hayatın bütün duygu ve durumlarını Diyarbakır'ın çok kültürlü dokusunu zemin alarak anlatan sıcak bir insan hikayesinden oluşuyor.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.