Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Karanlık KANAL D

05.03.2014
A+
A-
Karanlık KANAL D

03:15 KANAL D
11 ŞUBAT CUMARTESİ

Filmin Özeti
Ailesini tekrar bir araya getirmek için son kez çırpınan NewYork’lu Adelle (MARIA BELLO) küçük kızı Sarah (SOPHIE STUCKEY) ile birlikte Galelr’e gider. Amacı garip bir adam olan kocası James (SEAN BEAN) ile tekrar bir araya gelmek ve çevrelerindeki her şeyden uzaklaşıp küçük bir çiftlik evinde hayatını tekrar gözden geçirebilmektir…

Fakat Adelle’in en büyük kabusları bir gezi sırasında canı kadar çok sevdiği kızı Sarah’ın denizde kaybolması ile gerçeğe dönüşür. Bir anne olarak boşyere çırpınışlarına rağmen kızı karanlık sularda kaybolur. James Sarah’nın cansız bedenini araya dursun, suçluluk duygusu altında ezilen Adelle kızının evin içinde bir yerlerde tutsak olduğuna dair hayaller ve sesler ile boğuşuyordu.

Sevdiklerinizi korumak için ne kadar ileri gidebilirsiniz?

Ölümün dişleri arasına kendinizi atabilir misiniz?

Gerçek dünyanın bir yansıması olan hayal aleminde bir şeytanın avucunda kısılı kalan kızını kurtarmak için Adelle ne gerekirse yapmaya hazırdı.

Bu kötülük habercisi ülkede en büyük korlkularınızla yüzleşeceksiniz.

Pagan tanrılarının yaşadığı ve denizin temizlediği bu topraklarda yalnızca en güçlüler ve içindeki şeytanla başedebilenler hayatta kalacaklardır.

Karanlıkta ne göreceksiniz?

Maria Bello (The Cooler, Assault on Precinct 13) ve Sean Bean (The Lord of the Rings, National Treasure) The Dark’da başrolleri paylaşıyorlar. Doğaüstü bir gerilim filmi olan The Dark, bir seri gizemli olay genç bir aileyi rahat bırakmamaktadır. İskoçya’nın kırsal kesimindeki bu olaylar aslında ailenin sahip olduğu çiftliği kanlı geçmişi ile bağdaşmaktadır.

Yönetmen: John Fawcett
Oyuncular: Sean Bean, Maria Bello, Richard Elfyn, Maurice Roëves, Abigail StoneTür: Gerilim
Yapım Yılı: 2005 (93 dk) 

ETİKETLER: , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.