Dolar 32,4398
Euro 34,7333
Altın 2.440,94
BİST 9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Uykusuzlar Diskosu twitter'da 1 numara oldu

05.03.2014
A+
A-
Uykusuzlar Diskosu twitter'da 1 numara oldu

TVaktuel.com ÖZEL HABER: tv8’de ekranlara gelen Okan Bayülgen’in sunduğu Disko Kralı programında bu akşam Uykusuzlar Diskosu ekranlara geldi.

Uykusuzlar Diskosunun konukları DJ Muzo, Yılmaz Aslantürk, Esra Sert, Perihan Gürer, İrem Erdilek, Mesut Demirbilek ve Hayko Cepkin oldu…

Programda telefon bağlantıları ve gece çalışan uykusuz kişilere yapılan canlı bağlantılarla uykusuzluk konusu tartışıldı.

Gizli Özne, The Away Days, Deniz Sert, Gazino ve Yavuzcan Çetin'in müzikleriyle renk kattığı program, Okan Bayülgen'in uykusuzlar için okuduğu öykü ile sona erdi.

OKAN BAYÜLGEN – BÖYLE BUYURDU ZERDÜŞT

TWITTER'I SALLADI

Twitter'da #uyumuyoruz baslığıyla Türkiye gündeminde 1. sıraya yükselen program, 5 saat boyunca uymayan izleyicilere güzel zaman geçirmelerini sağladı.

OKAN BAYÜLGEN'DEN GAMZE AKBAŞ'A DESTEK

28 yaşında İzmir’li olan lösemi hastası Gamze Akbaş kendi bloğundan çocuğuna yazmış olduğu mektupla sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Son günlerde sosyal medyada twitter ve facebbok’ta yoğun ilgi ile paylaşılan ve uygun donör için kan bağışı çağrısı yapılan Akbaş, Disko Kralı programına telefonla bağlandı. Yayına bağlanan Akbaş, Bayülgen ile duygularını paylaştı.

Bayülgen telefon bağlantısı sırasında programına göre Salı günü İzmir’e Akbaş’ın şahsi olarak yanına gideceğini insanları bu konuda duyarlılığa davet ettiğini dile getirdi. Bayülgen ayrıca bu durumu sadece twitter ve facebook’tan paylaşım yaparak insanlar görevini yerine getirmiş olmuyor bunu yaptıktan sonra önce gidip kan örneği vermek gerekiyor dedi.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.