Dolar 32,5649
Euro 34,7693
Altın 2.489,34
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Caner gözyaşlarına boğuldu

05.03.2014
A+
A-
Caner gözyaşlarına boğuldu

Evlilik yarışmasıyla adını duyuran Caner 50 gün önce hayatını kaybeden abisini anlatırken 'Canımın yarısı gitti' diyerek gözyaşlarına boğuldu. 

Bu sabah katıldığı  '2. Sayfa' programında 50 gün önce 33 yaşındaki ağabeyini kaybettiğini anlatırken gözyaşlarına boğulan Caner “Bugüne kadar çok güçlükle karşılaştım. Ama böyle bir acı yaşamadım. Kardeş acısı beni her geçen gün daha da yıkıyor. En büyük isteğim ayda 700 TL'ye çalışan ağabeyime bir araba almaktı. Bunu başaramadım. Ağabeyim ambulansta can çekişerek gitmiş. Son nefesini verirken 'Ne olur beni yalnız bırakmayın, korkuyorum. Ölmek istemiyorum' demiş. Son sözlerini düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. Canımın yarısı gitti. Bu yüzden panik atak krizleri geçiriyorum” dedi.

BENİ KULLANDILAR

Geçtiğimiz günlerde katıldığı Ece Erken'in Beyaz TV'deki 'Ece'yle Tatlım Benim' programında başında şişe kırılan Caner bu konuya da bir açıklık getirdi. Caner “Başımda bardak kırılıcağını bilmiyordum. Reklam yapmak için beni harcadılar. Ece Erken de bana 'Benim haberim yoktu. Beni kullandılar” dedi. Bu sırada yayına Beyaz TV Program Müdürü Tayyar Işıksaçan bağlanıp Caner'in olaydan haberi olduğunu söyledi. Caner buna karşı çıktı. Yayına bağlanan Ece Erken ise “Caner'in başına geleceklerden haberi yoktu. Ben de bilmiyordum” şeklinde konuştu.

ECE ERKEN : ÇOK KIRGINIM  

Ece Erken “Ankaralı Turgut olayının ardından Seda Sayan'la barıştınız mı?” şeklinde soruya da şu cevabı verdi: “Turgut'u arayıp ondan özür diledim. Benim için çok zor bir yayın oldu. Üzüldüm ağladım. Kırgınım. Bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum. Umarım her şey yakında düzelir.” (Hürriyet)

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.