Dolar 32,5611
Euro 34,7000
Altın 2.517,24
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Ha Babam kavgası çıktı

05.03.2014
A+
A-
Ha Babam kavgası çıktı

Rıfat Ilgaz'ın Hababam Sınıfı'nı 1975 yılında sinemaya uyarlayan ünlü yönetmen Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez, Show TV'de 14 Mart'ta başlayacak olan 'Ha Babam Uzay' dizisi hakkında zehir zemberek açıklamalar yaptı.
 
Eğilmez twitter'da 'Kardeşlerim, arkadaşlarım, Hababam Sınıfı'yla da Ha Babam Uzay'la da bir alakam yoktur. Hele Ha Babam Uzay gibi aforoz, aşağılık bir işle hiç yok. Hababam Sınıfı'nı Fida film yapmaktadır. Ha Babam Uzay ise aşağılık bir emek hırsızı tarafından başka firmaya yapılmaktadır. Fida Film'in dünyanın telifini ödeyerek yapmaya çalıştığı Hababam dizisi varken Ha Babam Uzay yapmaya çalışan yılların deneyimli hırsızlarının ve Show TV'nin bu projesini de kınıyor, A'dan Z'ye proje içinde bulunan herkese de helal diyorum.. Bravo hepinize' diyerek tepki gösterdi.

Ha babamı onlar mı icat etti!

Ha Babam Uzay dizisinin senaristi ve yönetmeni Tayfun Güneyer ise Ferdi Eğilmez'e aynı sertlikte cevap verdi. Güneyer 'Diziyi izledi mi de böyle konuşuyor? Ha babam kelimesini onlar mı icat etmişler? Ayrıca dizinin Hababam Sınıfı'yla ilgisi yok ki. Ha babam kelimesi Türkçe bir kelime ve 'durmadan' demektir. Biz 'Durmadan Uzay' anlamında kullanıyoruz. Dizimizin içinde ne sınıf var, ne okul var ne müdür var ne de İnek Şaban var. Mesela Yahşi Cazibe dizisi Yahşi Batı filminin devamı olabilir mi, böyle bir şey görüldü mü?' diyerek tepki gösterdi. Dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu ise 'Gerekli açıklamayı Show TV yapacak' diye konuştu.

Türk astronotların uzay macerası

Daha ekrana gelmeden polemik konusu olan 'Ha Babam Uzay', tarihteki ilk uzaya giden 9 korkusuz Türk astronotun maceralarını anlatıyor. Dizide Peker Açıkalın, Ufuk Özkan, Sinan Çalışkanoğlu, Özge Ulusoy gibi isimler yer alıyor

 

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.