Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Alma Terzic Mavi Kelebeklerde oynayacak

05.03.2014
A+
A-
Alma Terzic Mavi Kelebeklerde oynayacak

ANGELINA Jolie’nin yazıp yönettiği, Bosna Savaşı’nı anlatan “In the Land of Blood and Honey” (Kan ve Bal Ülkesinde) filminde ‘Hana’ karakterini canlandıran Alma Terzic, Bosna’daki dramı konu alan TRT’deki “Mavi Kelebekler” dizisinde rol almak için Türkiye’ye geldi.

“Mavi Kelebekler”in dört bölümünde rol alacak olan Terzic, dün dizi için Swissotel’de düzenlenen basın toplantısına katıldı. Terzic, şunları söyledi: “Mavi Kelebekler’de anlatılan konuyu aynen yaşadım. Savaş başladığında 5, bittiğinde ise 10 yaşındaydım. Diziyi YouTube’dan izledim. İzlemek benim için çok zordu, çünkü yarattıkları atmosfer savaş döneminde benim yaşadığım şehirde vardı. Her şeyi doğru anlattıkları için ekibe teşekkür ediyorum. Ülkemde yaşadıklarımı Batı’dakilere Angelina Jolie’nin filmiyle anlattım. Doğu’dakilere ise ‘Mavi Kelebekler’ ile anlatmaya çalışacağım.”

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.