Melek Baykal'ın Survivor sözleri Acun Ilıcalı'yı kızdıracak

TVaktuel.com ÖZEL HABER: Melek Baykal, Survivor Ünlüler ve Gönüllüler yarışmasına katılacak olan Sibel Tüzün'ü konuk etti.
Melek Baykal'ın Survivor yarışması hakkındaki fikirleri yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı'yı kızdıracak gibi. Baykal, Survivor yarışmasının sonlarına doğru yarışmacılara yardım edildiğini düşündüğünü söyledi.
Melek Baykal, “Ben Survivor'ı 1. ve 2. sene seyrettim. Birşey dikkatimi çekti. İlk bir ay hatta iki ay hakikaten saç baş bir yerde, el ve ayakları kir içinde . O gerçekliği alıyorsun, pizzayı kazanmak için inanılmaz bir çaba sarfediyorlar, gözleri dışarı vuruyor, bunu hissediyorsun. Ama ikinci aydan sonra finale doğru giderken oraya katılan hanımların saçları başları pırıl pırıl, bacaklar kollar hafif kremlenmiş gibi ve ilk başlardakı gıbı aç olmadıklarını hissediyorum bunu ben bir oyuncu olarak hıssediyorum. Diyorum ki başta böyle olup da sonuna doğru böyle mi oluyor” dedi.
Sibel Tüzün, Melek Baykal'ın sözleri hakkında yorumda bulunmazken, gidince göreceğiz demekle yetindi.