Dolar 32,4818
Euro 34,7041
Altın 2.464,56
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

Eurovision klibi gemide çekildi

05.03.2014
A+
A-
Eurovision klibi gemide çekildi

Can Bonomo, mayıs ayında ülkemizi 57. Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil edeceği “Love Me Back” şarkısına klip çekti.

Klibi Bonomo’nun “Meczup” ve “Bana Bir Saz Verin” kliplerinin yönetmeni ve prodüktörü Can Saban yönetti. ARRI Alexa kamera ile çekilen klibin görüntü yönetmenliğini Murat Tuncel yaptı. Çekimin ilk günü en kalabalık ‘Cümbüş’ sahnesi İstanbul Üniversitesi’nin rektörlük binasında çekildi. ‘Cümbüş’ sahnesindeki orkestra oyuncuları, çekimler için gerçek müzisyenlerden 1 hafta boyunca eğitim aldı. İkinci gün, açık genizlerdeki gemi sahnesi için Pendik Marina’da demirlemiş özel yapım bir gemi olan Kybele tercih edildi. Çekimin ikinci günü gece çekimleri, özel izinler ile hazırlanan Yerebatan Sarnıcı’nda çekildi. Bu sahnede Bonomo’ya yakın arkadaşları olan Multitap grubu oyuncu olarak eşlik etti. Çekimler boyunca yaklaşık 200 kostüm kullanıldı.
Milliyet

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.