Dolar 32,4231
Euro 34,4334
Altın 2.485,15
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26 °C
Parçalı Bulutlu

Suskunlar'ın yıldızlarıyla çok özel bir sohbet

05.03.2014
A+
A-
Suskunlar'ın yıldızlarıyla çok özel bir sohbet

Show TV’nin yeni dizisi ‘Suskunlar’, yayınlandığı ilk gün izleyicinin beğenisini kazandı.

Dizinin başrol oyuncuları Murat Yıldırım, Sarp Akkaya ve Aslı Enver, dizide işlenen aşk, intikam, çocukluk temalarını ve  oynadıkları karakterleri InStyle Home dergisine anlattı

Aslı Enver

* Büyüdüğünüzü hissettiren ilk şey?
Sorumluluk hissi. Hâlâ her sorumluluk aldığımda tekrar tekrar büyüdüğümü hatırlıyorum.

* Çocukluk masumiyeti?
Hayalgücü; bana çok masum geliyor. Kötülük düşünmeden, kimsenin senin hakkında da kötü düşündüğünü zannetmeden yaşamak. Bu his çok çocukça geliyor ve hoşuma gidiyor.

* Aşkın içeriği?
Sevgi çünkü aşk ancak sevgiye dönüşebilirse devamlılığı olan bir şey. Huzur, gülüp eğlenmek, mutluluk, dost olmak, dürüstlük, bunların hepsi aşkın içeriğinde olması gerekenler.

* İntikam?
İntikam zaman kaybı gibi geliyor. ‘Suskunlar’da daha ciddi, insanın hayatını etkileyen bir şey uğruna yaşanan intikam duygusu var ama aşktaki intikam açıkçası bence gereksiz.

* Ahu karakteri?
Dört küçük erkek kahramanın kurtardığı bir kız Ahu. Ahu’ya hayat vermek beni heyecanlandırıyor çünkü alışılagelmiş bir karakter değil. Uçları, belirleyici halleri yok. Naifliği ve hassasiyeti olan biri. Ama bunu çok da belli etmeyen bir hali var. Açıkçası sakin bir kızı canlandırmak hoşuma gidiyor.

Sarp Akkaya

* Büyüdüğünüzü hissettiren ilk şey?
İkiz kardeşimin büyüdüğünü görmek, benim de büyüdüğümü hissetmeme sebep oldu.

* Çocukluk masumiyeti?
Samimiyet ve çocukluğun o samimiyetten gelen ciddiyeti bana çok masum gelir. Belki de bu yüzden çocuklara çocuk gibi davrananlardan pek haz etmem.

* Aşkın içeriği?
İlişkiden değil de aşktan bahsediyorsak; ayrılık, kavuşamamak vardır. Aşk, bana mutlu olamamayı çağrıştırıyor. Bir yazarın da dediği gibi; “Aşk hislerin kelimelerle israfı değildir.” Ben sevgi ve ilişki tercih eden bir yerdeyim. Sevgi o kadar güvenli bir liman ki, o limandan bakıldığı zaman aşk tehlikeli sular gibi geliyor insana.

* İntikam?
Cinayet bana ne çağrıştırıyorsa, intikam da odur. Kimseden ne intikam almak isterim, ne de alırım. İntikam, karşınızdakinin sizde yarattığı tahribattan ziyade sizin kendinizde yarattığınız tahribattır.

* Bilal karakteri?
Bilal, 10-12 yaşına kadar mahallenin saf çocuğu. Sonrasında talihsiz kaza sonucu ıslah evine giriyor. Orada yaşadıkları şeyler, Bilal’in karakterinde 180 derece değişikliğe sebep oluyor. Bilal hırslı, düşünmeden hareket eden, intikamı ilk sıraya yerleştiren bir adam haline geliyor.

Murat Yıldırım

* Büyüdüğünüzü hissettiren  ilk şey?

Annemle dolmuşa binmiştik, “Oğlum al buradan iki kişilik parayı sen ver” demişti. Artık kucakta oturmayacağımı anladığım an büyüdüğümü hissettim.

* Çocukluk masumiyeti??
10-11 yaşıma kadar Konya’da köyde geçirdiğim zamanlar, çocukluk masumiyetini en net yaşadığım günlerdi. Ama şimdi de korunaklı bir hayat yaşamayı tercih ediyorum.

* Aşkın içeriği??
Yerini sevgiye, sadakate bırakabilecek bir heyecan geliyor aklıma. Ama ben yine de sevginin bir adım daha önde olduğuna inanlardanım.

* İntikam?
Hayatta hiç kimseden intikam almak istemedim. İntikam, kötü bir şey yapma izlenimi veriyor. ‘Suskunlar’da da olduğu gibi çocukluğunuzda yaşadığınız bir şey olabilir, bunu kapattığınızı sanırsınız ama bir gün öyle bir yerde patlak verir ki intikam aldığınızın bile farkına varmayabilirsiniz.

* Ecevit karakteri?
Ecevit, bence çok dönüşümü olacak bir karakter. Dizinin başlarındaki hayatı ve sonrasında mahallesine döndüğü hayatla aradaki geçiş onun için bir yolculuk gibi. Bu da benim için keyifli bir süreç. Ecevit, sakin bir karakter, fakat bunu dizinin başları için söyleyebilirim. Belki ilerleyen süreçte olaylar istediği yönde gitmediğinde bastırılmış başka duyguları ön plana çıkabilir.

Röportajın tamamını Instyle Home dergisinde bulabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.