Dolar 32,3669
Euro 34,9566
Altın 2.325,55
BİST 9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Yerli dizilerin yeni gözdesi Twitter

05.03.2014
A+
A-
Yerli dizilerin yeni gözdesi Twitter

Nazan Pomay / TVAktuel.com ÖZEL – Sosyal paylaşım sitelerinin gücünü kullanan dizilerin sayısı her geçen gün artıyor.  Yerli diziler ekranlarında yayınladıkları Twitter konu başlıklarıyla sosyal medyada gündeme oturuyorlar.

TRT 1'de Birol Güven'in Seksenler dizisinin ilk bölümüyle birlikte ekrandan da yansıttığı #benceseksenler hashtagı Twitter'da bir numara olmuştu. Seksenler dizisi her bölümde yeni bir konu başlığını ekranlarda yayınlayarak Twitter'da gündem oluşturuyor.

Dizinin yayını sırasında konusuna göre Twitter etkileşimi son zamanlarda birçok dizide yer almaya başladı. Star'da yayınlanan Bir Kadın Bir Erkek, Show TV'nin son dönemlerin en iddialı yapımı Suskunlar ve Kuzey Güney dizileri de anlık paylaşımlarla Twitter'da gündem oluşturdular.

Suskunlar dizisi 2. haftadaki bölümünün yayını sırasında #bencedostluk'la Twitter'da bir numara olmuştu.

Son olarak Çarşamba akşamı yayınlanan Kuzey Güney'de Twitter'da #imkansizask hashtag'ıyla dün akşama damgasını vurdu. Kuzey'in kardeşi Güney'in eski sevgilisi olan Cemre'ye yıllardır duyduğu imkansız aşk sosyal medya kullanıcılarının da gündemi oldu.

Dizilerdeki Twitter modası, izleyicilerle birebir iletişim kurulmasını ve izleyecilerin diziyle ilgili tepkilerini tek bir yerde toplamayı da sağlıyor.

Kısa zamanda dizilerde yayılan bu uygulama yakında çok sayıda program ve dizide de kendisini gösterecek gibi duruyor.

ETİKETLER: , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.