Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Ferhat'ın planına Simay engeli

05.03.2014
A+
A-
Ferhat'ın planına Simay engeli

Kuzey Güney'in dün akşam yayınlanan bölümünde büyük heyecan yaşandı.

Ferhat, Kuzey'den intikamını almak için yaptığı plan son anda beklenmedik bir durumla sonuçlandı.

Simay'ın babasının cenazesine katılmak için Mersin'e giden Kuzey, Ferhat'ın yaptığı plana engel olamaz ve diri diri toprağın altına girer.

KUZEY TOPRAĞIN ALTINDA – VİDEO

Kuzey'i öldürmek istemeyen ve ona hata yaptırarak  hapishaneye sokmaya çalışan Ferhat, Ali'nin Kuzey'i kurtarması için bir plan yapar. Herşey istediği gibi giden Ferhat'ı son anda Simay'ın beklenmedik hareketiyle istediği sonucu elde edemez.

Ferhat'ın Kuzey'i öldürmesine engel olmak isteyen Simay, Ferhat'ın hayatının tehlikede olduğunu söyleyerek ailesi ile birlikte durumu polise bildirir. Mezarlığa gelen polisler Ferhat ve yanındakilerini karakola götürür. Simay'ın bu hareketini beklemeyen Ferhat, büyük şaşkınlığa uğrar.

Ali'ye Kuzey'in yerini söylemeyen Ferhat, Kuzey'in öldüğünü düşünerek mezarlığa gider. Ferhat'ı mezarlıkta büyük bir sürpriz beklemektedir.

Mezardan Ali'nin sayesinde kurtulan Kuzey, Ferhat'ın kafasına kürekler vurur ve onu bayıltır. Dizinin bu haftaki bölümü bu sahneyle sona erdi.

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.