Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Hafif Yağmurlu

Survivor Hasan Yılmazoğlu Camoka adıyla ringlere çıkıyor

05.03.2014
A+
A-
Survivor Hasan Yılmazoğlu Camoka adıyla ringlere çıkıyor

Survivor Ünlüler Gönüllüler'in iddialı yarışmacılarından olan Hasan Yalnızoğlu, Gönüllüler ekibinde yer almasına rağmen oynadığı diziler, filmler ve yer aldığı gösterilerle adını daha önce sıkça duyurmuştu.

Gönüllüler takımının başarılı üyesi Hasan Yılmazoğlu daha önce, Sultan's Of The Dance ve Anadolu Ateşi Dansın Sultanları gösterisinde başroldeki kötü karakteri canlandırmıştı.

Hasan Yalnızoğlu sahnelerde uzun yıllar süren gösterisinin yanısıra sinema filmleri ve tv dizilerinde de rol aldı.

2002 yılında Kanal D'de yayınlanan ekranların ilk fantastik dizilerinden olan Karaoğlan'da Camoka rolünü oynayan Hasan Yılmazoğlu, son olarak Ezel Akay'ın TRT 1 için çektiği Burası Osmanlı dizisinde de rol almıştı. Ancak Yılmazoğlu'nun rol aldığı bölümler, TRT'nin diziyi yeniden çektirmesinin ardından yayınlanamamıştı. Hasan Yılmazoğlu, Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı Son Osmanlı Yandım Ali filminde de rol almıştı.

2010 yılında Amerikan Güreşi'ne başlayan Yalnızoğlu, Kırkpınar Şampiyonu Savaş yıldırım'ı yenerek Ağır Siklet Şampiyonluğunu kazanmıştı.
 
Güreş minderlerinde Camoka lakabıyla bilinen Hasan Yalnızoğlu'nu Survivor dönüşü büyük bir mücadele daha bekliyor. Haziran ayının başında Bursa'da ünvanını korumak için Barbar ile ringe çıkacak.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.