Dolar 36,6464
Euro 40,0455
Altın 3.536,74
BİST 10.862,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 7 °C
Az Bulutlu

Elde Var Hayat dizisi ekibinden ödül eleştirisine yanıt

05.03.2014
A+
A-
Elde Var Hayat dizisi ekibinden ödül eleştirisine yanıt

Ünlü yapımcı Gani Müjde'nin ödülü kendi dizisi Pis Yedili'nin hak ettiğini söyleyerek, 3. Antalya TV Ödülleri'nde 'En İyi Gençlik Dizisi' ödülünü almasına tepki gösterdiği eleştirdiği Elde Var Hayat dizisinden açıklama geldi.

TRT 1'de yayınlanan Elde Var Hayat dizisinden yapılan açıklamada, “Rakiplerimizi uluorta küçümsemek yerine enerjimizi ve heyecanımızı işimize yöneltmeyi tercih ederiz” denildi.

İşte o açıklama:

“Elde Var Hayat”, basında ve kamuoyunda “Televizyon Oskarları” olarak tanımlanan, 3.Antalya Televizyon Ödülleri töreninden kazandığı “En İyi Gençlik Dizisi” ödülüyle, yayın hayatı boyunca aldığı ödüllere bir yenisini ekledi.

Son yıllarda yaptığı atakla, yerli dizilerinden çokça sözettiren TRT 1 ekranlarında, her cumartesi ekrana gelmekte olan “Elde Var Hayat”, kanalının ve gençlere hitap etmenin bilinciyle hazırlanmaktadır. 

Birbirinden ünlü ve sevilen oyuncularıyla ilk bölümünden itibaren dikkat çekmiş, izlenmiş, izlenmeye devam etmektedir.

Ödüller, ödül alanları motive eder, yeni enerjiler katar. Bu nedenle önemlidir.

Bizler, kazandığımız ödüllere sevinmekle birlikte, kazanamadığımızda da, kazananların mutluluğunu gölgeleyecek öfkelere kapılmamayı hedeflemekteyiz. Rakiplerimizi uluorta küçümsemek yerine enerjimizi ve heyecanımızı işimize yöneltmeyi tercih ederiz. Bunun yanı sıra, içeriğimizde olduğu gibi, genel tavrımızda da yapım şirketimizin ve yayında olduğumuz kanalın sorumlulukları gereğince davranmak en önemli ilkemizdir.

İki sezondur yayınlanan “ELDE VAR HAYAT”, basın, üniversite ve geçen yıl aynı kategoride yine Antalya Televizyon Ödülü’nü kazanarak, izleyicinin ilgisi ve sevgisiyle yayın hayatına devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. “

MUSTAFA YAMANER
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.