Dolar 32,4075
Euro 34,8058
Altın 2.403,31
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Cem Özer Acayip Hikayeler'de

05.03.2014
A+
A-
Cem Özer Acayip Hikayeler'de

Star Tv'de yayınlanan Acayip Hikayeler dizisine bu hafta em Özer konuk olacak.

ACAYİP HİKAYELER 3. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Galip Tekin'in öykülerini yer aldığı Acayip Hikayeler dizisine her hafta oyuncu kadrosu değişiyor. Bu hafta yayınlanacak olan 'Benim Güzel Sevgilim' adlı bölümde ünlü oyuncu Cem Özer rol alacak. Kıskanç bir kocanın başına neler gelebileceğini gösterecek.

3. BÖLÜM OYUNCU KADROSU

FATİH DÖNMEZ: ERGÜN
CEM ÖZER: ŞEVKET
ERKAN MERİÇ: TARIK
MİCHAELA FOLDİOVA: OLGA
EBRU GÜZEL: FEYZA
LEVENT DERELİ: ORHAN
LEVENT GÜNER: DOKTOR
ZEYNEP TUNCAY: HEMŞİRE

Bölüm hikayesi ve karakterler:

Ergün-Günün Hastası
Reklamcı olan Ergün Hayal Dünyasını işe yansıtan başarılı bir gençtir. Ancak bu başarı esnasında özel hayatında yolunda gitmeyen bir şeyler vardır. Bu yoğun tempoda bir gün hayatı birden değişiverir.

Şevket-Günün Manyağı
Para sahibi ama çok kıskanç olan Şevket’in hayatı sevgilisini kıskanmakla geçmektedir. Hatta o kadar çok kıskançtır ki gerekirse kendi hayatını bile bu kıskançlık yüzünden heba edebilecektir.

Olga-Rüya Güzeli
Şevket’in sevgilisi olan Çek Uyruklu Olga için varsa yoksa hayat alışveriş ve rahat yaşamaktır. Bu yüzden Orhan'ın tüm negatifliklerine rağmen hep onun yanındadır.
 
Feyza
Ergün' ün nişanlısı ve psikiatris. Ortak hayatlarında iyi gitmeyen şeyler olduğunu düşünen Feyza' nın gelecek için farklı düşünceleri vardır.

Tarık-Günün Şansızı
Feyza' yı bir kez Ergün' ün evine bırakmak gibi bir hataya düşen Tarık' ın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor.

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.