Dolar 32,3113
Euro 35,1571
Altın 2.281,55
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Yalan Dünya 19. bölüm fragman

05.03.2014
A+
A-
Yalan Dünya 19. bölüm fragman
ORÇUN'UN ARTIK BİR SEVGİLİSİ VAR

Orçun, hayatında ilk kez bir kızla flört etmeye başlıyor. Ailesinden sevgilisini gizleyen Orçun’un aşk yuvası da, yan dairedeki Deniz’lerin evi oluyor. Terasta yaşanan bir dizi esrarengiz olaydan şikayetçi olan Şehmuz ise, esrarengiz olayları aydınlatma görevini Reis’e veriyor.

Reis de önce apartmanda sıkı yönetim ilan ediyor, ardından da kendi yöntemleri ile karanlık sırları aydınlatmak için harekete geçiyor.

Son zamanlarda Rıza’nın kendisine oldukça ilgisiz davranmasından kuşkulanan Nurhayat, evlilik işini sağlama almak adına yeni bir taktik geliştirir. Rıza’ya ön düğün hediyesi adı altında, pırlantalarla süslü, oldukça abartılı bir saat hediye alır. Saati gören Rıza neye uğradığını şaşırır. Taksa bir türlü, takmasa bin türlüdür.

Annesi ile el işi ürünlerin satıldığı kermese giden Orçun’un hayatı ise beklenmedik bir şekilde değişir. Kermese gittiklerini duyan Şehmuz, Orçun’u Emir’lerle çapkınlığa gönderir. Ve Orçun, orada tanıştığı bir kızla hayatında ilk kez flörte başlar. Ailesinden sevgilisini gizleyen Orçun’un aşk yuvası yan dairedeki Deniz’lerin evidir. Terasta çiçeklerin kurumasından, değişik tiplerin apartmana girip çıkmasına kadar bir çok benzeri esrarengiz olaydan şikayetçi olan Şehmuz, esrarengiz olayları aydınlatma görevini Reis’e verir. Büroda Reis’ten boş kalan yere ise inşaattaki ustaların başı Cumali’yi getirir. Reis önce apartmanda sıkı yönetim ilan eder, ardından da kendi yöntemleri ile karanlık sırları aydınlatmak için harekete geçer.

Damat Selahattin ise dışlanarak inşaata sürgüne gönderilir. Selahattin’in durumuna üzülen Bora, hem ona yardım etmek hem de anneannesinin angaryalarından kurtulmak için ikisini bir araya getirir. Ailesi tarafından sevilmediğini düşünen Selahattin, Afife’nin yardımcısı olarak evinde çalışmaya başlar. Rıza’nın pırlanta saatinin aniden kayboluşu da Deniz’i yine baş şüpheli yapar. Ancak bir türlü bulunamayan ve elden ele dolaşan saat Rıza’nın başını fena ağrıtır.

ETİKETLER: , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.