Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Füsun Demirel'den ücret isyanı

05.03.2014
A+
A-
Füsun Demirel'den ücret isyanı

TVaktuel.com ÖZEL HABER: Kanal D'de ekrana gelen “Yalan Dünya” dizisinde 'Servet' karakterine hayat veren Füsun Demirel, ateş püskürdü.

Usta oyuncu, Mahsun Kırmızıgül'ün yapımını üstlendiği Romantik Komedi 2 filminden teklif aldığını söyledi. Demirel, teklif edilen ücreti duyunca ise küplere bindi. Yıllarını oyunculuğa vermiş olan usta oyuncu, bu teklifi hakaret olarak kabul ettiğini ve bu sistemde oyunculupu bırakmak istediğini söyledi.

İşte Füsün Demirel'in öfkeli açıklaması;

“Herkesi bilgilendırelim mi biraz… Bir süre önce “Romantık Komedı 2″ fılminin yapımcısından teklif aldım.”Anne” rolüne…konuk oyuncu gibi. Sevgili Mahsun Kırmızıgül de patronmuş meğer… Hatta haberleştik.. Hep onur duyarız dendı bana.

Ben de bu yaz Yalan Dünya ara verdiğinde. Biraz ekonomık olarak rahat ederim dedim.. Bu tarz fılmlere katılmam olanaksızken peki dedim. Çünkü ajansım bütçesi çok iyi dedi.Öyle ya gişe fılmi. Çok kazanılmış ki 2. yi çekecekler. Bugün öğrenıyorum ki, fılmın bütçesıne göre ancak bahşiş olabılecek birsey önerılmiş, hem de kabul edersem tek seferde vereceklermiş. Bre bre bre. Ajansım teşekkur edıp reddedelım dedı. Ne teşekkürü dedım, hakaret sayarım. Bu teklifi hakaret sayarım.

Bu mesleği de bırakacağım sanırım. Artık yoruldum ve usandım. Hollywood oyuncuları kıdemlendikçe rakamları artar. Yahu utanın. Bu yapımcılar,bu rakamlara evet diyen oyuncular bu sistemden beslenen herkes utansın.Gider bir köye yerleşirim. Çocuklarımı veririm devlet okuluna biter. Onurumla yaşarım. Ya da satar savar yurt dışına sığınma isterım,bır ulkede temızlıkcılık yaparım. Hiçbir şey 35 yıl boyunca uğruna tüm yaşamımı adadığım mesleğimin düştüğü bu durumlar kadar onursuz olamaz. Herşeyın bir bedeli olduğu kesin. Bıze biçilen değer de çok acımasız, çok insafsız, çok gaddarca. Helal olsun size sayın büyük prodüktorler. Cenazelerimize gönderdiğiniz çiçekler, çelenkler bile daha pahalı bazen. Helal olsun size, helal, helal.”

 

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.