Dolar 32,5026
Euro 34,5398
Altın 2.497,12
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

Aşkın Halleri dizisi FOX

05.03.2014
A+
A-
Aşkın Halleri dizisi FOX

AŞKIN HALLERİ
PERŞEMBE
FOX

 
 

Dizinin başrolünde ise son olarak 'Papatyam'da rol alan usta oyuncu Metin Akpınar var. Guven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve İclal Aydın'da 'Aşkın Halleri' kadrosunda.

'Oh Olsun' adıyla ilk duyurusu yapılan dizinin ismi daha sonra Aşkın Haleri olarak değiştirildi. FOX'ta yayınlanacak olan komedi dizisinde  birbirine düşman iki arkadaş ikiz villada karşı karşıya gelecek.

 
GENEL KONU

Sabri, eşi Mehtap ve kızı İnci’yle bir sitede villa satın alır. Villalar ikizdir, onlar taşınırken bitişik komşuları tatildedir. Komşularının oğlu Kutlu’yla tanışırlar ve onu çok severler. Yan komşularıyla çok iyi anlaşacaklarını düşünürken, önce Kutlu’nun annesi Asiye çıkagelir. Asiye Sabri’nin eski nişanlısıdır. (Bu nişan meselesinden Sabri Mehtap’a hiç bahsetmemiştir. Asiye kendisini terkeden Sabri’yi hiçbir zaman affetmemiştir) .Asiye’nin kocası ise Sabri’ye hayatının en büyük kazığını atıp kaçan, Sabri’nin eski ortağı ve baş düşmanı Osman’dır. İkiz villalarda iki düşman aile yaşamaya başlar. Sabri evi kredi borcuna girerek aldığı için taşınması imkansızdır. Osman’ın ise gitmeye hiç niyeti yoktur. İki aile birbirleriyle sürekli çatışarak komik hallere düşerler. O güne kadar huzur içinde yaşayan site halkı bile onların kavgalarına istemeden dahil olur. Aralarındaki sorunlar yetmezmiş gibi çocukları Kutlu ve İnci birbirine aşık olunca işler iyice karışacaktır.

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.