Dolar 47,3442
Euro 53,9310
Altın 6.205,19
BİST 13.943,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27 °C
Az Bulutlu

Behzat Ç.'yi bebek heyecanı sardı

05.03.2014
A+
A-
Behzat Ç.'yi bebek heyecanı sardı
Google news abone ol

Başrolünü oynadığı Star TV’de ekrana gelen “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisi, yarattığı etki nedeniyle başladığı ilk haftadan beri fırtına gibi esen ünlü tiyatrocu Erdal Beşikçioğlu, şu günlerde yeni bir heyecan daha yaşıyor.

Geçen aylarda uzun süredir hayalini kurduğunu kendi tiyatrosunu hayata geçiren Beşikçioğlu’nun kendisi gibi oyuncu olan eşi Elvin Beşikçioğlu, ikinci kez hamile… Yaklaşık 5 aylık hamile olan Elvin Beşikçioğlu, kasım ayında bir erkek bebek dünyaya getirmeye hazırlanıyor. Elvin Beşikçioğlu 11 yaşında olan kızları Derin’in 4 yaşından beri kardeş istediğini belirtti.


“En mutlumuz Derin”
Bu nedenle eşiyle 2. bebek planını gündemlerine aldıklarını anlatan Elvin Beşikçioğlu, “Derin yıllardır kardeş isteyip duruyor. Biz de Erdal’la kızımızı kardeşsiz bırakmak istemedik. ‘Artık yaş da geçiyor, ertele ertele nereye kadar, bebek için en uygun dönem, daha fazla beklemeyelim’ dedik. Yani o yüzden bizimki sürpriz bir hamilelik değildi. Son derece planlıydı. Erdal da, ben de çok mutluyuz ama aramızda en mutlu olanımız Derin tabii ki…” diye konuştu.

Bebeklerine henüz isim koymadıklarını belirten Elvin Beşikçioğlu, “Oğlumuza oldukça klasik bir isim koymayı planlıyoruz ama henüz o isme karar vermedik. Kısmetse oğlumuz kasım ayı gibi Ankara’da dünyaya gelecek. Evimiz, işimiz her şeyimiz Ankara’da… O yüzden bebeğimiz de Ankara’da doğacak elbette” diye konuştu.
(Milliyet)

ETİKETLER: , , , ,
MUSTAFA YAMANER
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.