Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Osmanlı Kıyam yapımcısından Cemal Hünal açıklaması

05.03.2014
A+
A-
Osmanlı Kıyam yapımcısından Cemal Hünal açıklaması

TRT1'de yayınlanan “Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam” dizinin yapımcısı Herşey Film, dizinin gelecek sezonunda kadrodan çıkarılan isimlerle ilgili bir açıklama yaptı.

TRT1'in sezon finali yapan dönem filmi “Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam”ın oyuncu kadrosunda yeni dönemde bazı isimler yer almayacak.

Bu isimler arasında yer alan başrol oyuncuları Cemal Hünal ve Aslı Tandoğan'ın kendilerinden beklenen performansı gösteremedikleri için diziden gönderildikleri yönünde çıkan iddialara dizinin yapımcısı Burhan Özkan yanıt verdi.

Herşey Film tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

Yapım şirketimiz Herşey Film'in TRT 1 için hazırladığı başrollerinde Türkan Şoray, Cemal Hünal, Aslı Tandoğan, Tolga Karel, Fırat Tanış, Kerem Atabeyoğlu ve Hazım Kömükçü’nün yer aldığı “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam” dizisi sezon finalini yapmış ve yapılan plan çerçevesinde yeni sezon hazırlıklarına başlamıştır.

Bilindiği üzere Bir Zamanlar Osmanlı “Kıyam” bir tarihi dramadır. Lale Devri ve Lale Devri’ni kesintiye uğratan Patrona Halil isyanını anlatmaktadır. Patrona Halil isyanı Osmanlı Devletinin Lale Devri’yle başlayan yenilenme çabalarından rahatsız olan statükocuların desteklediği bir İstanbul darbesidir.

Dizinin varoluş nedeni izlenebilirlik olmakla birlikte misyonumuz bu süreci en etkili biçimde anlatmaktır.Bunu dramanın icaplarına ve seyircinin beklentilerine uygun biçimde anlatmak işimizin gereğidir.

Özetle ; Bir Zamanlar Osmalı Kıyam
 
KAHRAMANLAR VE KARAKTERLER EKSENİNDE

 
yürüyen bir dizi değildir.Biz kahramanlık veya karakter öyküsü değil bir dönem hikayesi anlatıyoruz. Kahramanlarımız ve karakterlerimiz bu dünyanın parçalarıdır. Varlık nedenleri bu hikayeyi beslemek ve güçlendirmektir.

Bu çerçevede,hikayemizin bir parçası olmuş ve bundan sonra olmaya devam edecek tüm oyuncularımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Dizi içindeki misyonunu yüksek bir oyunculuk gücüyle tamamlamış olan oyuncularımız tarihimizin saygın bir parçası olarak kalacaklardır.

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam yeni sezonda anlatmaya talip olduğu tarihsel hikayeyi güçlü ve sarsıcı süprizlerle anlatmaya devam edecektir. Bir yandan misyonunu tamamlamış oyuncularımızı alkış ve minnet ile sahnemizden uğurlarken, öte yandan hikayemize katılan yeni kahraman ve karakterlerin sevinç ve merakla karşılandığı bir yeni sezon yaşayacağız”

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.