Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Asena Merve Büyüksaraç'ın iddialarını yalanladı

05.03.2014
A+
A-
Asena Merve Büyüksaraç'ın iddialarını yalanladı

Merve Büyüksaraç'ın bize yemek veriliyordu iddiasına en ilginç tepki Asena'dan geldi.

Asena Survivor'da yarışmacıların çok kilo verdiğini, aç kaldığını yemek verilmediğini söyledi..

'Ya siz orda kesin yemek yiyorsunuz, adanın arkasında oteller var gel keyfim gel yapıyorsunuz' diyenler olduğunu söyledi. 'Böyle bir şey yok kardeşim' dedi.

Asena şöyle konuştu..

“Balık tutamıyorsun, coco nut yiye yiye günlerce ne hale geldik, muz bulduk onu kızart kızart günlerce yedik.. Oraya her gelen kilo verdi. İnceldi gitti.

DENİZ SUYUNDA PİLAV YİYEBİLİR MİSİNİZ?

Acun Ilıcalı'ya kırgın olduğunu da ekleyen Asena, adada deniz suyunda pilav yediğini itiraf etti. Günlerce aç kaldığını 5 kilo verdiğini sözlerine ekledi. Acun da böyle bir şey riske atar mı diye soran Asena, yemek verildiği iddialarını kesin bir dille reddetti.”

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.