Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Resulullahın İzinde

05.03.2014
A+
A-
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Resulullahın İzinde

23 Temmuz'dan itibaren her gün atv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan “Prof. Dr. NİHAT HATİPOĞLU İLE RESULULLAHIN İZİNDE” programında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, kutsal topraklardan izleyiciye sesleniyor.

Özel izinle Mekke ve Medine'de çekilen program, Peygamber Efendimizin hayatının geçtiği özel mekânları ve o mekânlarda yaşanan tarihi olayları ekrana getiriyor.

Türk ve dünya televizyonlarında ilk kez yayımlanacak görüntülerin de yer aldığı Prof. Dr. NİHAT HATİPOĞLU İLE RESULULLAHIN İZİNDE, tamamen gerçek ve doğru kaynaklara dayanılarak hazırlandı. Programın en orijinal yönlerinden biri, Peygamber Efendimizin mesajının günümüz insanına bakan taraflarını öne çıkarıyor olması.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Resulullahın İzinde, Ramazan ayı boyunca her gün 18.20'de Atv ekranlarında…

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.