Dolar 32,3669
Euro 34,9566
Altın 2.325,55
BİST 9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Mahsun Kırmızıgül ile Öykü Çelik aşkı

05.03.2014
A+
A-
Mahsun Kırmızıgül ile Öykü Çelik aşkı

Mahsun Kırmızıgül, iddialı dizisi “Benim İçin Üzülme”de rol verdiği güzel oyuncuyla yakınlaştı.

Son dönemde yaptığı yönetmenlikler ve projeler ile adından sıkça söz ettiren Mahsun Kırmızıgül, bu kez de aşk hayatı ile gündeme geldi. Ünlü sanatçının aşk hayatıyla ilgili ortaya atılan bir iddia magazin gündemine bomba gibi düştü.

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni yayın döneminde yayınlanacak olan iddialı dizisi “Benim İçin Üzülme”de rol verdiği Öykü Çelik ile yakınlaştığı öne sürüldü.

Kırmızıgül, iddiaya göre geçen hafta gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanelik olan Öykü Çelik ile yakından ilgilendi. Hatta Kırmızıgül'ün Hopa'da çekimlerine başladığı dizide Çelik'i oynattığı “Bahar” karakteri için daha önce Best Model Tuğba Melis Türk'le görüştüğü ifade edildi. Ancak Kırmızıgül, iddiaya göre Çelik ile yakınlaşınca fikrini değiştirdi.

Dizinin yayınlanmasından önce ortaya çıkan bu dedikodu “Acaba bu durum dizinin bir reklamı mı?” iddialarını da beraberinde getirdi.

Tolga Karel ile ayrıldıktan sonra ilginç haberler ile gündeme gelen Öykü Çelik, birkaç ay önce de Nişantaşı'nda arkadaşı ile bir kavgaya karışıp hayranlarını şaşırtmıştı. Nişantaşı'ndaki bir barda alkollü bir şekilde taşkınlık yapan oyuncu, bu durumu twitter hesabından da duyurmuştu.

 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.