Dolar 32,5025
Euro 34,7419
Altın 2.495,39
BİST 9.490,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Fahriye Evcen Bulgaristan'ın Elle dergisinde

05.03.2014
A+
A-
Fahriye Evcen Bulgaristan'ın Elle dergisinde

Fahriye Evcen, Türkiye'de dizi ve sinema filmlerinde gösterdiği performansla başarılı projelerde yer alarak, oyunculukta istikrarlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Bu başarılarıyla dikkat çeken Fahriye Evcen, Ortadoğu ve Balkanlar ülkelerinden de büyük ilgi görüyor.

FAHRİYE EVCEN'DEN ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLAR
GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Başarılı ve güzel oyuncu Fahriye Evcen Bulgaristan Elle dergisine Temmuz sayısı için kapak çekimi yaptı. Fotoğraf çekimlerini ünlü fotoğrafçı Nihat odabaşı gerçekleştirdi. Lübnan'ın en çok okunan dergisi Snob için röportaj yaparak oradaki hayranlarının kendisiyle ilgili merak edilen sorularına cevap verdi. Makedonya'dan İstanbul'a gelen özel bir TV kanalıyla da yeni projeleri üzerine röportaj yapan Fahriye Evcen gördüğü bu ilgiden bir hayli memnun.
 
YENİ SEZONDA VEDA DİZİSİYLE GELİYOR

Fahriye Evcen, bu yoğun tempoyla beraber, yeni sezon için gelen bir çok dizi ve sinema filmi projesini büyük bir titizlikle inceledi. Med Yapım’la anlaşarak, Kanal D’de yayınlanacak olan Ayşe Kulin’in aynı adlı romanından uyarlanan “Veda” dizisinde başrol oynayacak. Evcen, bu dizide Mehpare karakterine hayat verecek. Merve Girgin’in yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin senaryosunu Sündüz Haşar yazıyor.

Şu günlerde, Kasım ayında gösterime girecek olan, Özcan Deniz'le başrol paylaştığı “Evim Sensin” sinema filminin de heyecanını yaşayan Fahriye Evcen, yeni dizisi “Veda” için de hazırlıklara başladı.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.