Dolar 32,3269
Euro 35,0739
Altın 2.300,06
BİST 8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Huzur Sokağı dizisi

05.03.2014
A+
A-
Huzur Sokağı dizisi


HUZUR SOKAĞI
KANAL: ATV
YAYIN GÜNÜ:  CUMA 20.00  
 

42. BÖLÜM KONUSU

Emel'in söyledikleri karşısında şoke olan Feyza'nın duyduklarını hazmetmesi kolay olmayacaktır. Çevresinde güvendiği kimse kalmayan Feyza, Ülker'e sığınır. Şimdi onu bekleyen çetin yüzleşmeler vardır. Bir yüzleşme de Necmettin ve Emel arasında yaşanacaktır. Ancak Emel yüzleşmekle kalmaz, intikam planları da yapar. Onun bu planı Feyza ve Bilal'i bir kez daha uzaklaştıracak, Selim'e yeni fırsatlar yaratacaktır.

GENEL KONU

Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler’in “HUZUR SOKAĞI” adlı eserinden esinlenerek çekilen dizi, herkesin büyük özlem duyduğu huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik ve ibret verici aşk hikâyesini ekrana getirecek. 

Bambaşka dünyaların insanları olan Feyza ve Bilal’in ölümsüz aşkını anlatacak olan dizide Feyza’yı Selin Demiratar,  Bilal’i ise Kutsi canlandırıyor.

Dizinin diğer oyuncuları ise; Güven Hokna, Sinem Öztürk, Gökhan Mete, Nilgün Kasapbaşoğlu, Yeşim Salkım, Suavi Eren, Hakan Eratik, Toygun Ateş, Fatma Karanfil, Fevza Çıpa, Halef Tiken, Toygun Ateş, Fatoş Sılan, Belgin Erdoğan, Ülkü Taşkın, Gülşah Buzlu.

DİZİNİN KÜNYESİ :

Yapımcı         :  Set Film
Yönetmen    :  Şenol Sönmez
Senaryo       :  Funda Çetin
Oyuncular     : Selin Demiratar, Kutsi, Güven Hokna, Sinem Öztürk, Gökhan Mete, Nilgün Kasapbaşoğlu, Yeşim Salkım, Suavi Eren, Hakan Eratik, Fatma Karanfil, Fevza Çıpa, Halef Tiken, Toygun Ateş, Fatoş Sılan, Belgin Erdoğan, Ülkü Taşkın, Gülşah Buzlu.

ETİKETLER: , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.