Dolar 32,5025
Euro 34,7419
Altın 2.495,39
BİST 9.490,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 3. sezondan ilk fotoğraflar

05.03.2014
A+
A-
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 3. sezondan ilk fotoğraflar

Kanal D'nin iki sezondur Türkiye'yi ekran başına kilitleyen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki yeni karakterleri ve sürprizleriyle geliyor.

 
Kanal D’nin iki sezondur, 7’den 70’e tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyen ve izlenme rekorları kıran dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”, yeni yayın dönemine de, yeni karakterleri ve izleyicileri şaşırtacak sürprizleriyle bomba gibi başlayacak!
 
“Öyle Bir Geçer Zaman Ki” yeni sezonda 80’li yıllarda, Osman lise öğrencisi, Cemile’nin hayatında önemli değişiklikler var, Soner ile Aylin’in kızları Deniz de ailenin neşe kaynağı. 

Osman yazar kimliği kazanacak

Geçtiğimiz sezon, tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğan sezon finalinin ardından, izleyiciler yeni sezonda Akarsu Ailesi’nin yaşadıklarına, zaman atlaması ile birlikte 80’li yıllarda tanıklık edecekler.
Bütün hikayenin anlatıcısı olan Osman yeni sezonda lise öğrencisi olarak izleyicilerin karşısında olacak. Duyarlı, içe dönük bir kişiliğe sahip ve okumaya meraklı olan Osman, sosyalist felsefe ve siyaseti benimseyecek, küçük şiirler ve denemelerle başladığı yazma uğraşını zaman içinde geliştirerek, yazar kimliği kazanacak. Sessiz ve sakin görünüşünün altında, inatçı ve dirençli bir kişilik olan Osman’ın gençliğini ise, ünlü sanatçı Macit Koper’in kendisi gibi tiyatrocu olan oğlu Gün Koper canlandırıyor.

 
Arif, Cemile’nin hayatında çok etkili olacak

Dizide yeni sezonda yer alacak yeni karakterlerden biri Arif. Muhammed Uzuner’in canlandırdığı, Cemile ve Osman’ın hayatında çok etkili olacak olan Arif; gençliği siyasi mücadele içinde geçmiş, sosyalist siyasete ve felsefeye inanmış biri. Hapiste yatmış, siyasetten ayrı düşmüş ve şimdilerde içe kapanık ve yalnız başına yaşamayı seviyor.

Zehra ve Deniz büyüdü

Yeni sezonda, Berrin ve Hakan’ın kızları Zehra ilkokul öğrencisi olarak izleyicilerin karşısına çıkarken, Soner ve Aylin’in kızları Deniz de büyüyor ve güzel mi güzel bir kız çocuğu oluyor.  Yeni bölümlerde Zehra’yı Mina Nur Kaymas, Deniz’i ise Nisa Melis Telli adlı çocuk oyuncular canlandırıyor.

Bahar, Soner ve kızı Deniz’in hayatını değiştirecek

Dizinin yeni sezon bölümlerinde Mine Tugay da, Soner’in ve kızı Deniz’in hayatını değiştirecek dans hocası Bahar karakteri ile izleyicilerin karşısında olacak. Bahar; bale eğitimi almış, ancak ağır bir sakatlık yaşadığı için mesleğini yapamayan, genç bir kadın. Ailesini bir trafik kazasında kaybeden Bahar, geçimini sağlamak için, dans kursları veriyor, doğum günlerinde animatörlük yapıyor, ürün tanıtım işlerinde çalışıyor. Bahar, Ziya adlı nişanlısının kendisini aldatması sonucu ondan kopacak ve yolu, Deniz’e bakıcılık yapmak üzere, Soner’in evine düşecek.

 
Hazırlıklar tamamlandı, çekimler başladı

Eylül’ün ilk haftasında, yeni yayın döneminin ilk bölümüyle ekrana gelecek olan “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”nin yeni sezon çekimleri  geçtiğimiz günlerde başladı.

Çekimler öncesinde ise, dizinin bütün karakterleri için tek tek imaj çalışması yapıldı, kostüm ve makyajları da baştan aşağı yenilendi.

Cast çalışmalarına iki ay önceden başlanan dizide, sadece Osman’ın gençliği için yaklaşık 600 kişi başvurdu ve 300’ün üzerinde deneme çekimi yapıldı.

 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.