Dolar 32,3393
Euro 35,2011
Altın 2.246,67
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Tarkan Eurovision için TRT'ye öyle bir şart sundu ki…

05.03.2014
A+
A-
Tarkan Eurovision için TRT'ye öyle bir şart sundu ki…

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Eurovision Şarkı Yarışması'na katılması için teklif götürdükleri Tarkan'dan 'Birinciliği garantiliyorsanız gelirim' yanıtı aldıklarını söyledi.
 
Şahin, geçen mayıs ayında Azerbaycan'da düzenlenen 57. Eurovision Şarkı Yarışmasına “Azerbaycan alınır” düşüncesiyle katıldıklarını söyledi. İbrahim Şahin, “Katılmamayı da belki alternatif olarak koymak lazım” dedi.

Akşam gazetesinin haberine göre; TRT Genel Müdürü Şahin, şunları söyledi:

“Ya katılmayacaksınız… Mesela bunu da belki alternatif olarak koymak lazım. Azerbaycan olmasaydı, 'Acaba bu sene katılmasaydık ne olurdu?' diye arkadaşlarımla biz bunu uzun uzun kendi aramızda tartıştık. Yani Azerbaycan alınır düşüncesiyle yoksa 'tamam gelmedik, ne olacak…

Bazı ülkeler oturuyor, kendi aralarında karar veriyor, ondan sonra da biz oylama yapıyoruz. Bunun çok etik olmadığını, doğru olmadığını, ayrıca bunu ilgililere de bir şekilde aktardığımı vurgulamak istiyorum. Can Bonomo çok iyi temsil etti. Ama kimi gönderirseniz gönderin bir şekilde eleştiriliyorsunuz.

Eurovision için her dönem Tarkan'a teklif götürürüz. Bu sefer de götürdük. 'Birinciliği garanti olarak veriyorsan gelirim, ikinci olacaksam kariyerim zedelenir' cevabını verdi.”

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.