Dolar 32,5540
Euro 34,9597
Altın 2.449,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Bir dizi daha ekrana veda ediyor

05.03.2014
A+
A-
Bir dizi daha ekrana veda ediyor

Kanal D'nin yaz sezonunda büyük umutlarla başlayan komedi dizisi Annem Uyurken, bu akşam ekrana veda ediyor.

Güçlü oyuncu kadrosuna sahip olan Annem Uyurken, izlenme oranlarında istenilen başarıyı gösteremediği gerekçesiyle Kanal D yönetimi tarafından yayından kaldırılmasına karar verilmişti.

Çarşamba akşamı yayınlanacak 8. bölümüyle final yapacak dizi mutlu sonla ekrana veda edecek.

ANNEM UYURKEN FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI – VİDEO İÇİN TIKLAYIN

İşte dizinin final bölümünde yaşanacaklar:

Gül, çocuklarını yeterince tanımadığını, onlarla yeterince ilgilenemediğini düşünmektedir. Özellikle Defne’nin mutsuz olduğunu düşünmektedir. Defne, Cem’in yanındaki işinden ayrılmalı ve artık Cem’i unutmalıdır. Fakat Gül’ün bu yöndeki çabaları hiç beklemediği bir tepki görmesine yol açacaktır. Mert ve İclal ise en sonunda birbirlerine kavuşmuşlardır. Fakat İclal, yeni ailesiyle umduğu gibi anlaşamamaktadır. Sanki evdeki herkes onun gitmesini istemektedir.

 


 

ETİKETLER: , , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.