Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Benim İçin Üzülme'nin çekimleri sürüyor

05.03.2014
A+
A-
Benim İçin Üzülme'nin çekimleri sürüyor

atv'nin yeni sezondaki iddialı dizisi “Benim İçin Üzülme”nin çekimleri sürüyor.

Erzurum, Uşak ve Kars'tan 40 at getirilip çekilen Artvinli ailenin Kars'a geliş sahnesi adeta görsel şölene dönüştü.
atv ekranlarında yeni sezonda izleyicilerle buluşacak olan yapımcılığını Murat Tokat'ın üstlendiği “Benim İçin Üzülme” dizisinin Kars ve çevre köylerinde gerçekleştirilen çekimleri dolu dizgin devam ediyor. Artvinli ailenin Kars'a geliş sahnesi için Erzurum, Uşak ve Kars'tan 40 at getirildi ve sahne tam bir görsel şölene dönüştü.


'KONU ÇOK ETKİLEYİCİ'

Çekimler sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için set ekibi, önlem almayı da ihmal etmedi. Sahne süresince bir ambulans ve sağlık ekibi hazır bekledi. Bir süredir tiyatro sevdası nedeniyle dizilere ara veren Tansel Öngel, “Benim İçin Üzülme” ile ekranlara geri dönüyor. 12 yıl Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda görev alan “Güz Yangını”, “Elveda Derken”, “Bu Kalp Seni Unutur mu?”, “Kılıç Günü”, “Muhteşem Yüzyıl” gibi bir çok dizide görev alan Öngel, yeni dizisinin konusundan çok etkilendiğini anlattı. Dizinin başrolünde yer alan ve Karadenizli bir balıkçıyı canlandıran Tansel Öngel, “Ben öncelikle tiyatroya âşık olduğum için oyunculuk yapıyorum. 'Muhteşem Yüzyıl'dan da bu nedenle ayrıldım. Dizi yapmak gibi bir derdim de yoktu. Ancak bu hikâyenin Karadeniz'i anlatması, sosyal mesajlar içermesi beni yüreğimden yakaladı” diye konuştu.

Dizide Tansel Öngel'in yanı sıra Fulya Zenginer, Öykü Çelik, Selin Şekerci, Çağlar Ertuğrul, Rana Cabbar, Ünal Silver, Rüçhan Çalışkur gibi isimler de rol alıyor.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.