Dolar 32,5241
Euro 34,7579
Altın 2.493,07
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Ece Erken'e hesap şoku

05.03.2014
A+
A-
Ece Erken'e hesap şoku

Bodrum, ikoncanları değil vatandaşın cebini yaktı! Bayram tatilini fırsat bilen işletmeciler, küçük suyu 12, sodayı 25, köfteyi de 40 TL'ye sattı.

Ne yatları, ne katları konuşuldu! Bodrum bu yaz 50 TL'lik lahmacunla olay oldu… Vatandaşın sıradan tadı, sosyeteye girince kıyamet koptu! Ancak bayram tatili uyanıklar için ikinci vurgundu! Bayramla birlikte Bodrum'daki fiyatlar adeta uçtu. Hem halk plajında hem de sosyetik mekanlarda, zam furyası yaşandı! Bakkalda, markette 50 kuruştan satılan küçük su, halk plajında 3 liradan alıcı buldu.
 
BOĞAZIMIZDA KALDI

Sosyetik mekanlarda ise 50 kuruşluk su 12 TL'ye çıktı. Şişesi 75 kuruş olan soda ise vatandaşa gaz yaptı! Zira soda, Bodrum'daki halk plajında 5 TL'yi gördü. Katkısız mineralli bu içeceğin bir bardağı sosyetik plajlarda ise 25 TL'den satıldı. İşte Bodrum'un bayram halleri:
 
HESAPLAŞMA

Tatil vurgunu, Ece Erken'i de yaktı. Ünlü sunucu, önceki akşam annesiyle birlikte Çeşme'deki Cece Bar'da sahne alan Serdar Ortaç'ı dinlemeye gitti. Garsonlar, anne kızın içtiği 2 kokteyl için bin 700 TL istedi. Ancak Ece hesaba itiraz etti. Bunun üzerine hesap bin 300 TL'ye indi. Ünlü sunucu da, “750 TL öderim” deyip mekanı terk etti. Ardından da tepkisini twitter'da dile geldi: “Geçtiğimiz hafta Miami'de tatil yaptım. 20 dolara yemek yedim. Oranın en pahalı restoranında bile 100 dolar ödedim. Türkiye'deki soyguncular, bizi enayi yerine koyuyor, insanları yurt dışına kaçırıyor.”
 
Bodrum'un en pahalı beldelerinden biri hiç kuşkusuz Türkbükü… Ünlü tatil yöresini ikiye ayıran Azmak Köprüsü, adeta fiyatları da ikiye böldü. Köprünün “halk” tarafında kalan plajları, biraz daha vicdanlı çıktı… Örneğin bir şişe küçük suyu, 5 liraya sattı… Sosyetik mekanlar ise “daima kazan” taktiği uyguladı. Aynı suyu 12 TL'den pazarladı.


 

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.