Dolar 32,5540
Euro 34,9597
Altın 2.449,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

20 Dakika Star TV

05.03.2014
A+
A-
20 Dakika Star TV


20 DAKİKA

SALI 20.00 STAR TV
 

18. BÖLÜM KONUSU
Melek, Zorba'nın niyetini artık biliyor ama bilmediği bir şey var. Tekin Zorba'ya 48 saat mühlet verdi. Öte yadan Akrep, Melek'e beklenmedik bir işbirliği teklif edecek. Demirbahçe'de zorlu bir 48 saat başlıyor.

Ozan ve Kuzgun, Kerim ve Melek'le ilgili önemli bir ipucu bulacaklar. Bu ipucu, uzun zamandır tereddütte kaldıkları her şeyi apaçık ortaya serecek.

Ali, Kedi'yi kendi planlarıyla yönetmeye başlayacak ama tehlikeli bir Sırp Mafyasının karşısında yapayalnız kalacak. Öbür taraftan Albay, çalınan minyatürün peşinde Ali ve Kedi'yi köşeye sıkıştıracak.

Herkes için, uzun bir gece olacak.

GENEL KONU
 
20 Dakika isimli dizide Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'la birlikte İpek Bilgin , Bülent Emin Yarar , Cihat Tamer , Ayten Uncuoğlu ,Fırat Çelik , Müjde Uzman, Mehmet Esen rol alıyor. Dizinin yapımıcısı ise Ay Yapım.
Ezel dizisinin senaristleri Kerem Deren ve Pınar Bulut senaryosunu yazdığı  20 Dakika dizisi, hikayesini Kaçış Planı (The Next Three Days) filminden alıyor. 
 

Dizide, mutlu bir evlilikleri olan çiftin hayatları, kadının işlemediği halde bir cinayetle suçlanarak hapise girmesiyle altüst olması anlatılıyor. 

Her hafta yükselen bir tempoya sahip olacak dizide, koca karısının bu cinayeti işlemediğinden emindir ve ipuçlarının peşinden koşar. Sonunda yapacak bir şey olmadığını anlayan adamın tek çaresi ise karısını hapisten kaçırmaktır.

KÜNYE

YAPIM: AY YAPIM
YÖNETMEN: Serdar Işık
SENARYO: Kerem Deren – Pınar Bulut
MÜZİK: Toygar Işıklı
İDARİ YAPIMCI: Ali Demir

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.