Dolar 32,3669
Euro 34,9566
Altın 2.325,55
BİST 9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Suskunlar'da Nisan ve Gurur sürprizi

05.03.2014
A+
A-
Suskunlar'da Nisan ve Gurur sürprizi

TVAKTUEL – Geçen sezonun en çok konuşulan dizilerinden olan Suskunlar, yeni döneme bomba gibi bir bölümle girdi. Diziye yeni katılan Pelin Akil'in oynadığı ve yeni sezona damgasını vuracak olan Nisan karakteri ise ilk bölümde seyirciyi çok şaşırttı.

İntikamlarını aldıklarını düşünen Suskunlar'ın kahramanları yeni hayatlarına başlamış ve herkes bir köşeye dağılmıştı. Ancak Gülten ile İbo'nun düğünü için yeniden biraraya gelen Ecevit, Bilal, İbo ve Ahu düğün günü büyük bir şok yaşadılar.

Hapishaneden sonra akıl hastanesinde yatan ve tedavisinden sonra serbest kalan Gurur, içerde geçirdiği zamanlarda kurduğu intikam planını, dışarı çıkar çıkmaz hayata geçirmeye başladı. Geçen sezonun final bölümünde herşeyini kaybeden İrfan'ı bulan Gurur, bir yandan da eski sevgilisi Nisan'la Ecevit'in hayatını altüst etmek için başka bir plan daha yaptı.

İrfan, düğün günü İbo'nun eşi Gülten'e tecavüz ederken, Gurur ise Ecevit ve Bilal'i kendisinin değiştiğine inandırmayı başardı.

ECEVİT'LE NİSAN'IN TANIŞMA SAHNESİ – VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Suskunlar'da yeni sezonda tüm dengeleri değiştirecek olan Pelin Akil'in canlandırdığı Nisan karakteri ise, Ecevit'i büyük bir iş teklifi ve yeni bir hayat vaad ederek yanına aldı. Gurur'la birlikte yaptıkları planla Ecevit'i kendisine aşık etmeye çalışacak olan Nisan'ın yeni sezondaki en önemli karakterlerden birisi olacağı da belli oldu. Nisan'ın Gurur'la olan ilişkisi dizinin son sahnelerinde ortaya çıkarken, Suskunlar izleyenleri bir kez daha şaşırtmayı başardı.

PELİN AKİL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.