Dolar 32,5611
Euro 34,7000
Altın 2.517,24
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Fulya Zenginer Kürt kızı Buke olacak

05.03.2014
A+
A-
Fulya Zenginer Kürt kızı Buke olacak

'Küçük Kadınlar'ın ardından 'Tövbeler Tövbesi'yle oyunculuktaki yükselişini sürdüren Fulya Zenginer'in son durağı yakında atv ekranlarında yayınlanacak olan 'Benim İçin Üzülme' dizisi…

Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül'ün oturduğu dizi, ilk kez bir Karadeniz draması olma özelliğini de taşıyor. Dizide Kürt kızı Buke rolüne hayat veren Zenginer, kültürünü bilmediği bir yörenin insanın oynamanın heyecan verici olduğunu belirtti.

Zenginer, “Senaryosunu beğendiğim ve Buke'yi sevdiğim için dizide oynamayı kabul ettim. Kültürünü bilmediğim bir yörenin insanını oynamak gerçekten heyecean verici. Boyut Film'im iyi bir yapım şirketi olması da kararımda etkili” dedi.

Buke karakterini masum, iyi niyetli ve bira cahil ama zeki bir kız olarak tanımlayan Zenginer, Buke'nin Doğu'da bir köyde büyümüş 20'li yaşlarda ve güçlü bir kadın olduğunu söyledi.

ETİKETLER: , , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.