Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Uçurum'da Felicia öldü mü?

05.03.2014
A+
A-
Uçurum'da Felicia öldü mü?

Fuhuş batağındakilerin öyküsünü anlatan 'Uçurum' dizisi sezona hızlı giriyor. 'Eva' dadı olarak karşımıza çıkıyor. 'Felicia'nın akıbeti belli oluyor.

Fuhuş dünyasının perde arkasını anlatan atv'nin sevilen dizisi 'Uçurum'un ikinci sezonu bu cumartesi başlıyor. Lavinia Longhi, Erdal Yıldız, Funda Eryiğit, Selçuk Yöntem ve Denise Capezze'nin rol aldığı dizinin yeni bölümünde; 'Eva' zengin bir ailenin küçük kızına bakıcılık yapan bir dadı olarak karşımıza çıkıyor. Bu arada ilk bölümde 'Felicia'nin ölüp ölmediği de belli oluyor. Kardeşinin öldüğüne inanmak istemeyen 'Eva'; 'Arif' ve 'Pınar'la birlikte, onun yaşadığına dair bir umut buluyor.

'ARİF' MAHALLEYE DÖNÜYOR

İlk sezonda ailesi ve sevdikleri için mücadele eden 'Arif' (Selçuk Yöntem) mahallesine dönüyor. Yazdığı asılsız haberler yüzünden gazeteden kovulan 'Ulaş' ise gazeteye geri dönüyor ve ödüller kazanan bir gazeteci oluyor.

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.