Dolar 32,5726
Euro 34,9892
Altın 2.459,41
BİST 9.891,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Kanal 7'den Şebnem Kısaparmak açıklaması

05.03.2014
A+
A-
Kanal 7'den Şebnem Kısaparmak açıklaması

Ünlü sunucu Şebnem Kısaparmak'ın Kanal 7 yönetiminden zam istediği için kanalda kovulduğu yönünde bir gazetede çıkan habere kanal yönetiminden açıklama geldi.

Kanal 7'nin açıklaması:

“28 Eylül 2012 tarihli Bugün gazetesinde yer alan ve çeşitli internet sitelerince de alıntılanarak kullanılan ‘Çok para isteyince kovuldu’ başlıklı ‘Şebnem Kısaparmak Kanal 7’deki programı için yeni sezonda yöneticilerden haftalık 50 bin lira istedi. Kanal bunu fazla bulunca 40 bin liraya Esra Ceyhan’la anlaştı’ spotuyla verilen haberdeki iddialar ve zikredilen tüm rakamlar yanlıştır.

Şebnem Kısaparmak saygı duyduğumuz bir sanatçıdır, kendisiyle halen iyi ilişkilerimiz devam etmektedir. Haberde geçen ‘kovulmuştur’ ifadesi bizim kullanmadığımız ve üzüntüyle karşıladığımız bir ifadedir.

Geçtiğimiz sezon Kanal 7’de yayınlanan ‘Şebnem Kısaparmak ile  Güzel Günler’ adlı programın sözleşmesi sona  erdiği için program bitmiştir. Bu süreçte herhangi bir pazarlık yapılmamıştır. Haberde zikredilen tüm ücretler ve istendiği iddia edilen zam oranı da gerçek dışıdır.

Saygılarımla,

İhsan Aydın

Kanal 7

Kurumsal İletişim Müdürü “

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.