Dolar 32,3113
Euro 35,1571
Altın 2.281,55
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Hazal Kaya'ya çok kırgınım

05.03.2014
A+
A-
Hazal Kaya'ya çok kırgınım

Show TV'deki 'Adını Feriha Koydum'da Emir'in (Çağatay Ulusoy) annesi 'Aysun'u canlandıran Ahu Sungur, Kanaltürk'teki '2. Sayfa'ya Hazal Kaya hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ahu Sungur “Hazal çok mutsuz olduğu için diziden ayrılmak istiyordu. Senaryodan memnun değildi. Bunu hepimiz biliyorduk. Yani gönderilmedi, kendi isteğiyle gitti. Ona çok kırgınım. Bunu yüzüne de söyledim. İnşallah 9 yıl sonra hayata daha farklı bir açıdan bakar. Ben sezon başında gözlerimin içine bakarak oynayan o Hazal'ı sevmiştim. Bırakalım öyle kalsın” dedi. Hazal Kaya'nın hayranlarının twitter'da dizi ekibine ağır hakaretler yağdırdığını da söyleyen Ahu Sungur sözlerine şöyle devam etti: “2 aydır bir saldırı var. Biz, Hazal'a hayranlarına bir açıklama yapmasına dair ricada bulunduk. Cevap bile vermedi. Ayşegül Çıdamlı durduk yerde konuşmadı. Bu saldırıya kızdı.”

Ayşegül Çıdamlı ne demişti?

Dizide 'Feriha'nın halası 'Hatice'yi oynayan Ayşegül Çidamlı twitter'dan şu açıklamayı yapmıştı: “Hazal'ı kimse göndermedi, kendi gitti. Her gün kavga çıkarıp, senaryoyu kötülüyordu. Ücretine zam gelince sustu. Tüm bir sezon boyunca Hazal bağırdı, biz dinledik.” Hazal Kaya hayranları twitter'dan hakarete başlayınca Ayşegül Çıdamlı savcılığa başvuracağını söylemişti.

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.