Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Kanal D'nin dizisi yeni bölümleriyle ekranda

05.03.2014
A+
A-
Kanal D'nin dizisi yeni bölümleriyle ekranda

Gerçek olaylardan esinlenilerek televizyona uyarlanan Kanal D'nin dizisi “Kanıt” yeni sezon bölümleriyle önümüzdeki haftadan itibaren ekrana geliyor.

Kanıt, Pazartesi günü Kanal D’de başlıyor!

Kanal D’nin, başrollerinde Engin Benli, Deniz Celiloğlu ve İnci Demirkaya’nın oynadıkları sevilen dizisi “Kanıt”, yeni sezon yeni bölümleri ile 5 Kasım Pazartesi günü başlıyor.

Farklı formatıyla dikkatleri çeken ve gerçek olaylardan esinlenilerek televizyona uyarlanan Kanıt, geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonda da “Arka Sokaklar” dizisinin hemen ardından ve yeni bölümleri ile saat 23.00’te ekrana gelecek

Yapımcılığını ve genel yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un, yönetmenliğini Biray Dalkıran ile Cem Sürücü’nün üstlendiği Kanıt dizisinin hikayesi Prof. Dr. Sevil Atasoy ve Selin Atasoy Hartevioğlu’na ait. Dizinin senaryosunu Ahmet Saatçioğlu kaleme alıyor.


 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.