Dolar 32,3669
Euro 34,9566
Altın 2.325,55
BİST 9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Ahu Sungur'un 'Hazal Kaya' isyanı

05.03.2014
A+
A-
Ahu Sungur'un 'Hazal Kaya' isyanı

TVaktuel.com ÖZEL HABER: Akşam gazetesinde, 'Bıktık artık, Hazal'ı unutsunlar' başlığı ile çıkan habere Ahu Sungur isyan etti.

Emir'in Yolu (Adını Feriha Koydum) dizisinde Emir Sarrafoğlu'nun annesi Aysun'u canlandıran Ahu Sungur'un verdiği röportaj başına iş açtı. 'Bıktık artık, Hazal'ı unutsunlar' manşetiyle Akşam gazetesinde çıkan haberin ardından Hazal Kaya'nın fanları tarafından rahatsız edilen Ahu Sungur, bu sözü söylemediğini söyleyerek haberi yapan Olcay Ünal Sert'i suçladı. Genç gazeteci, Ahu Sungur'un bu sözleri söylediğini iddia ederek, haberine sahip çıktı. Ahu Sungur ve gazeteci Olcay Ünal Sert, Twitter üzerinde tartışmaya devam ettiler.

“GİZEM'LE ÇAĞATAY'I ÇOK YAKIŞTIRDIK”

Hazal Kaya fanları tarafından protesto edilen Ahu Sungur'un röportajda, “Unutsunlar, bıktık artık. Gizem ile Çağatay'ı çok yakıştırdık. Ceyda'nın da dönmesine çok sevindik. Yeni oyuncularla ne kimseyi hatırlatmaya ne de unutturmaya çalıştık, elimizden geleni yaptık” dediği yazılmıştı.


 

ETİKETLER: , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.