Dolar 32,5726
Euro 34,9892
Altın 2.459,41
BİST 9.891,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Acun Ilıcalı , Survivor’ı Türkiye’de mi çekecek?

14.02.2016
A+
A-

Survivor Türkiye yarışması mı geliyor?

Acun Ilıcalı , Survivor’ı Türkiye’de mi çekecek?

Acun Ilıcalı’nın yapımcısı ve sunucsu olduğu Survivor yarışması artık Türkiye’de Foça’mı yapılacak? İşte ilginç iddia…

YILMAZ MORGÜL COŞTU! “O KİŞİYİ ALIRIM ELİME…”

Yeni Asır’ın haberine göre; geçtiğimiz hafta bir günlüğüne İzmir’in Foça ilçesine gelen ünlü program yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı’nın, Survivor’un Foça’da yapılabileceğinin sinyallerini verdiği belirtildi.

Ilıcalı, Foça’da atıl durumda olan Fransız Tatil Köyü’nü gezdi. Acun Ilıcalı, önümüzdeki günlerde yapılacak ihalesine katılmak için tatil köyünün son durumunu inceledi. Ilıcalı’nın, tatil köyünün sahili ve koyunda Survivor yarışmasını düzenleyeceği, turlarla da izleyicileri buraya getirmeyi planladığı öne sürüldü. Foça’da birinci gündem maddesi olan ve günlerdir konuşulan ziyaret turizmcileri de heyecanlandırdı.
Acun Ilıcalı’nın Ziyareti Turizmcileri Heyecanlandırdı!
Acun Ilıcalı’nın Foça’da bulunan atıl durumdaki Fransız tatil köyüne gerçekleştirdiği bir günlük ziyareti, turizmcileri heyecanlandırdı. Ilıcalı’nın Foça ziyareti, Foça’nın gündemini oluşturdu ve en çok konuşulan konu haline geldi. Foçalı turizmciler, “Kendisinin gelip, tesisleri gezdiğini biliyoruz. Fakat henüz resmileşmiş, kayda girmiş bir girişim yok” dedi.