Dolar 32,3697
Euro 35,0071
Altın 2.325,73
BİST 9.097,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Acun Ilıcalı’nın sır gibi sakladığı yeni projesi

09.12.2016
A+
A-

TV8’in patronu Acun Ilıcalı’nın büyük projesi

Acun Ilıcalı’nın sır gibi sakladığı yeni projesi

TV8’in patronu Acun Ilıcalı, sır gibi sakladığı yeni program formatı üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

SURVİVOR’DA YARIŞACAK BİR ÜNLÜ İSİM DAHA AÇIKLANDI

Tv8 kanalının sahibi ve ses getiren programların yapımcısı Acun Ilıcalı önceki akşam TRT Spor kanalında katıldığı Spor Bahane programında önemli açıklamalarda bulundu.

Esat Yontunç’la birlikte programa katılan Ilıcalı yeni projelerini anlattı. Ilıcalı, “O Ses Türkiye Yunanistan’da çok önemli bir proje ve çok izleniyor. Survivor’u da Yunanistan’da yapmayı düşünüyoruz. Aynı anda da Türkiye’de yayınlanacak” dedi.

Öte yandan Türkiye’de yeni projeleriniz var mı sorularına ise ünlü televizyoncu, “Türkiye’de ekim ayında yapacağımız bir proje var ama adını söylemek istemiyorum çünkü söyleyince başka kanallar bizden alıp kendileri yapıyor” şeklinde yanıt verdi.

Dünya çapında prodüksiyon yapmak istediğini belirten Acun Ilıcalı, “Yunanistan’la başladık. Almanya ve İngiltere’de de devam etmek istiyoruz. Dünya çapında prodüksiyon yapmak istiyoruz” dedi.

ETİKETLER: , ,