Dolar 47,9061
Euro 55,4802
Altın 6.689,72
BİST 14.127,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29 °C
Az Bulutlu

Aleyna Tilki Oslo’da kaza yaptı!

16.03.2019
A+
A-
Aleyna Tilki Oslo’da kaza yaptı!
Google news abone ol

Geçtiğimiz ay fotoğraf çekimi için Berlin’e giden Aleyna Tilki, oradan Oslo’ya giderek -27 derecede tatil yapıyor. Bindiği motor devrilen Aleyna’nın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.
Geçen ay fotoğraf çekimi için Berlin’e giden Aleyna Tilki, oradan Oslo’ya, ardından da Kuzey Kutbu’na geçti. Genç şarkıcı, eksi 27 derecede yaptığı tatilde bir de motor kazası yaşadı.

OSLO’DA TATİL YAPIYOR

Aleyna Tilki, geçen ay ilginç bir yurtdışı seyahati planladı. Bir fotoğraf çekimi için Berlin’e giden şarkıcı, çekimlerin ardından önce Norveç’in başkenti Oslo’ya, ardından ülkeye bağlı takımada Svalbard’a gitti. Tilki, bir zamanlar kutup kaşiflerinin son durağı olan takımadada 3 gün geçirdi.

MOTOR KAZASI GEÇİRDİ

Ziyareti sırasında bölgeyi kar motoruyla keşfe de çıkan Aleyna Tilki, bir kaza atlattı, bindiği motor devrildi. Yardımına ise bölgede yaşayanlar koştu.
“MEDENİYETİN BİTTİĞİ NOKTA”

Daha kuzeyinde yaşam olmadığı için “Avrupa medeniyetinin bittiği nokta” kabul edilen Svalbard’a tek başına giden Tilki, -27 derecede unutamayacağı bir tatil yaptı.

MUSTAFA YAMANER