Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Aşk Yeniden 6. bölümde Zeynep’e acı sürpriz

13.03.2015
A+
A-

Aşk Yeniden dizisinde Zeynep kötü bir haberle sarsılacak

Aşk Yeniden 6. bölümde Zeynep’e acı sürpriz

Aşk Yeniden dizisinin 17 Mart Salı yayınlanacak olan 6. bölümünde Zeynep kötü bir haberle sarsılacak. Aşk Yeniden dizisi yeni bölümde seyirciyi sürpriz gelişmeler bekliyor.

Fatih’le Zeynep’in bir aile olarak başbaşa geçirdiği günler Şevket’lerin gelişiyle sona erer. Fakat Şevket’i Rize dönüşünde bir sürpriz beklemektedir. Meryem, yıllar sonra Şevket’in karşısına dikilmiştir. Şevket, kızını kaybetme gerçeğiyle karşı karşıyadır. Bunun için hem Fatih’i mutlu edecek, hem de Zeynep’i Meryem’den uzaklaştıracak bir yol bulur.

AŞK YENİDEN DİZİSİNDE MURAT DALKILIÇ SÜRPRİZİ-DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

aşk-yeniden-6-1Onları, tatile gönderir. Zeynep,bu tatilin sebebini bilmese de ilk defa tüm sıkıntılardan uzakta güzel bir tatil geçirmektedir. Ne peşlerine düşen Mukaddes ve İrem’den ne de onu bekleyen tehlikeden haberi vardır. Uzun zaman sonra her şeyden ve herkesten uzaktadır. Fakat mutlulukları uzun sürmez. İstanbul’dan gelen bir haberle apar topar dönmek zorunda kalırlar. Sonunda, Zeynep’in korktuğu şey, başına gelmiştir.

AŞK YENİDEN 6. BÖLÜM FRAGMANI