Dolar 32,5611
Euro 34,7000
Altın 2.517,24
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Bergüzar Korel’den eleştirilere kapak gibi yanıt!

02.03.2015
A+
A-

Oyunculuğu eleştirilen Bergüzar Korel’den duygusal cevap!

Bergüzar Korel’den eleştirilere kapak gibi yanıt!

Karadayı dizisi yayınlanacak yeni bölümüyle dalya demeye hazırlanıyor. Ekibin tam kadro katıldığı geceye Kenan İmirzalıoğlu’nun zeybek dansı damga vurdu. Bergüzar Korel ise kendi hesabından duygusal bir yazı paylaştı.

Başrollerini Bergüzar Korel ve Kenan İmirzalıoğlu’nun paylaştığı “Karadayı” dizisi 100. bölümünü pasta keserek kutladı. Mekândan ayrılan Bergüzar Korel, “Bugün 100. bölümü kutluyoruz. Herkese nasip olmaz’ sözleriyle heyecanını dile getirirken dizisinin Arjantin’den sonra Brezilya’da da gösterime girdiğini belirtti. Şili’nin Vine Del Mar Belediye  Başkanı Virginia Reginato’nun seçim vaadi olarak ‘şehrimize kazanırsam  Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’i  getireceğim’ sözleri hatırlatılan Korel, ‘Binbir Gece zamanında eleştirilerin hedefi olmuşken, şu anda dünyanın bir ucundan bu kadar seviliyor olmak yaptığım şeyin yanlış olmadığını gösteriyor’ açıklamasında bulundu. Korel, instagram hesabından geceden çekilen bir kareye, ‘Bugün bir duygusalım.’ yorumunu yazdı.

berguzar korel

Zeybekli gece

Geceye Kenan İmirzalıoğlu adeta damgasını vurdu. İmirzalıoğlu ve oyuncu Melike İpek Yalova karşılıklı zeybek oynadılar. Çıkışta görüntülenen İmirzalıoğlu’na zeybek dansı hatırlatılınca, ‘Evet oynadım, oynamaz mıyım’ açıklamasında bulundu.

Rolüne kitapla hazırlanıyor

Evine gitmek için vip minibüsüne binen Kenan İmirzalıoğlu’nun aracının ön koltuğundaki, Çınar Özkan’ın ‘Türkiye’deki Kabadayılar’ kitabı ise dikkatlerden kaçmadı. Eser, yeniçerilerin dağılmasıyla oluşan kabadayılık kavramından mafya kavramına geçişin anlatıldığı biyografilerden oluşuyor.

ETİKETLER: ,