Dolar 38,4149
Euro 43,7601
Altın 4.095,06
BİST 9.432,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Çok Bulutlu

Beşiktaş Teknik Direktörü Solskjaer Maç Sonrası Açıklamalar Yaptı

16.03.2025
A+
A-
Beşiktaş Teknik Direktörü Solskjaer Maç Sonrası Açıklamalar Yaptı

Beşiktaş’ın Mağlubiyeti Üzerine Değerlendirmeler

Beşiktaş, oynadığı maçtan mağlup ayrıldı. Karşılaşma sonrası konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, alınan sonucun hayal kırıklığı olduğunu ve taraftarlardan özür dilediğini belirtti. Solskjaer, oyuncularının performansından memnun olmadığını vurgulayarak, özellikle ilk yarıda beklentilerin altında kaldıklarını ifade etti.

Maçın Genel Değerlendirmesi

Solskjaer, rakibin oyunun kontrolünü elinde tuttuğunu ve Beşiktaş’ın başlangıçtan itibaren olması gereken standardın altında bir performans sergilediğini dile getirdi. Teknik direktör, gol atamadıkları için kazanmayı hak etmediklerini vurguladı. Savunmanın ceza sahası içinde iyi iş çıkardığını ancak hücumda etkisiz kaldıklarını belirtti.

Performans Eleştirisi ve Özür

Solskjaer, “Oyuna başlangıcımız kötüydü. Rakibimiz oyunu domine etti.” şeklinde konuştu. Teknik direktör ayrıca, taraftarlardan özür dileyerek, onların beklentisini karşılayamadıklarını kabul etti. “Taraftarlarımızdan özür dilemeliyiz, onların beklentisini karşılayamadık. Umarım ki böyle bir şey bir daha tekrarlanmayacak,” ifadelerini kullandı.

Geleceğe Yönelik Hedefler

Solskjaer, bu mağlubiyetin ardından takımın toparlanması gerektiğini ve önümüzdeki maçlarda daha iyi bir performans sergilemeleri gerektiğini vurguladı. Takımın motivasyonunu yüksek tutmaya çalıştıklarını ve hatalardan ders çıkararak ilerleyeceklerini belirtti.

    • Önümüzdeki antrenmanlarda hücum hattının güçlendirilmesi hedefleniyor.
    • Orta sahada daha yaratıcı oyuncuların görev alması planlanıyor.
    • Savunmanın istikrarını koruması için ek çalışmalar yapılacak.

MUSTAFA YAMANER