Dolar 43,2958
Euro 50,7490
Altın 6.749,63
BİST 12.810,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9 °C
Çok Bulutlu

Şarkıcı Ciguli hayatını kaybetti

01.11.2014
A+
A-

Ünlü şarkıcı Ciguli’den kötü haber geldi

Şarkıcı Ciguli hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Ciguli hayatını kaybetti.

Hayatına Bulgaristan’da devam eden ve daha önce kalp ameliyatı geçiren Ciguli, dün saat 21.00 sularında yaşama veda etti. Daha önce ameliyat olduğu kalbinden rahatsızlanan ve Sofya’daki bir hastanede ameliyata alınan Ciguli, ciğerlerinde yaşanan sorun nedeniyle aldığı narkozdan uyanamayarak yaşamını kaybetti. Menajerliğini yapan Ünal Teke de vefat haberini doğruladı. Ünlü sanatçının cenazesi, Bulgaristan’ın Haskova şehrinde toprağa verilecek. Tam akerdeon ustası olan, güler yüzüyle kalpleri fetheden Ciguli ‘Binnaz’ isimli şarkısıyla tanınmıştı.

Ciguli kimdir
Ciguli, 1957 yılında Bulgaristan‘da doğmuştur. Bulgaristan resmi kayıtlarına göre adı Angel Jordanov Kapsov‘dur. Asıl adı Ahmet‘tir. 1991 yılında Çakıl Gazinosu’nda Hülya Avşar’a akordeon çalarak gazino hayatıyla tanıştı. 1998 yazında İzmir Fuarı’nda sahnede İbrahim Tatlıses ve Sibel Can’ın arkasında çaldı. İki sanatçının da sahne programı sırasında sergilediği renkli şovlarla adını müzik camiasında duyurdu. 1999 yılının Ocak ayında ise çıkardığı ‘Binnaz’ adlı şarkısıyla uzun süre gündemde kaldı. “Bizim Sokak” isimli dizide de rol aldı ve 6. Kral TV Video Müzik Ödüllerinde En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı ödülüne layık görüldü.

ciguli

MUSTAFA YAMANER