Dolar 32,5726
Euro 34,9892
Altın 2.459,41
BİST 9.891,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Dada’da canlı yayında soyunan kızı Okan Bayülgen ikna etti

07.02.2016
A+
A-

Beyaz’dan sonra Dada’da canlı yayın eylemi…

Dada’da canlı yayında soyunan kızı Okan Bayülgen ikna etti

Okan Bayülgen ile Dada’da canlı yayında sahneye çıkarak üzerini çıkaran genç kadın ilginç bir eyleme imza attı.

Okan Bayülgen’in sunduğu Dada’nın Cumartesi gecesi canlı yayınında ilginç bir eylem girişimi yaşandı. Tolga Tekin, Gamze , Nez ve 7edi, Ceyhun Yılmaz, Fatma Turgut ve You May Kiss The Bride grubu ve Nil Karataş’in konuk olduğu Dada’nın ilk dakikalarında, seyirciler arasında oturan genç bir kız sahneye çıkarak aniden üzerindeki kazağı çıkardı. Konukların şaşkın bakışları arasında sahneye fırlayan ve üzerini çıkaran genç kızı Okan Bayülgen ikna etti. Rejiye yayını kesmemesi uyarısında bulunan Bayülgen “Konuşabilirsin ama soyunma” dedi.

BAYÜLGEN’İN TECRÜBESİ KRİZİ ÖNLEDİ

Genç kızın stüdyo dışına çıkarılmasına izin vermeyen Bayülgen yayını da devam ettirdi. O anlarda kamera ise genç kızdan dönerek stüdyodaki konukları çekti. Okan Bayülgen’in büyük bir soğukkanlılıkla ikna ettiği genç kız, eyleminden vazgeçti. Bayülgen genç kızın üzerine kazağını yeniden giydirdi ve sahnede kendisiyle uzun süre konuşarak ikna etti.

Bayülgen’in bir canlı yayın skandalına dönüşebilecek bu olayı sakince idare etmesi ise takdir topladı.Okan Bayülgen, programında kıyafetini çıkararak eylem yapmak isteyen genç kadını canlı yayını kesmeden konuşarak eyleminden vazgeçirdi. Bayülgen’in sözlerinin ardından eylemci özür diledi.

İŞTE DADA’DA CANLI YAYINDA YAŞANAN O EYLEM

ETİKETLER: , ,